La quarta edició de la Fira dels Clicks al Poble Espanyol commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics (del 20 al 21 de maig)

La quarta edició de la Fira dels Clicks al Poble Espanyol commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics 
de Barcelona

 

image008  

·                   El cap de setmana del 20 i 21 de maig els Clicks de Playmobil® es convertiran en amos i senyors del recinte de Montjuïc: exposició, estands de venda, concurs de diorames, gimcana, tallers infantils i projecció de curtmetratges centraran la programació d’aquesta fira dirigida als més petits i també als nostàlgics d’aquests històrics ninots 

 

·                   Els Jocs Olímpics de Barcelona 1992, l’arribada de l’home a l’espai, troglodites, dinosaures, l’Edat Mitjana, el Far West i la revolució industrial seran alguns dels temes presents en els diorames exposats

 

 

Barcelona, 26 d’abril de 2017  Els clicks de Playmobil® no faltaran a la seva cita anual al Poble Espanyol. El cap de setmana del 20 i 21 de maig, nens, joves i adults nostàlgics trobaran a la Fira dels Clicks una vintena de diorames entre els quals destacarà el dedicat als Jocs Olímpics de Barcelona. Ja fa 25 anys d’aquella cita que va situar la ciutat al món i la va obrir al mar, i això s’ha de celebrar!

A més, Barnaclick celebra el seu 10è aniversari i plasmarà aquesta evolució en 18 diorames que escenifiquen un passeig per la història de la humanitat: des de la prehistòria amb els troglodites i els dinosaures fins l’arribada de l’home a l’espai passant per Egipte, Roma, el naixement de l’Islam, l’Edat Mitjana, el Far West, la revolució industrial, entre d’altres. No hi faltarà cap detall!

Activitats paral·leles per a tota la família

Com a complement a l’exposició de Clicks, nens i adults podran gaudir de diverses propostes, totes elles relacionades amb l’apassionant món de Playmobil®: taller de decoració de galetes i de manualitats, gimcana, pintacares, projeccions de curtmetratges de Cineclicks, zona de food trucks i un gran espai de venda amb peces úniques, de segona mà o descatalogades on curiosos i col·leccionistes estaran encantats de perdre’s.

 

I pels veritables fans dels clicks… concurs de diorames! Individualment, en família o amb amics, tothom qui vulgui pot participar d’aquest concurs que, com no podia ser d’altra manera en aquesta ocasió, serà de temàtica esportiva. Es tracta de muntar durant un dels dies de la Fira petits diorames, que prèviament l’organització haurà seleccionat. Un jurat decidirà qui són els tres guanyadors, que s’enduran fantàstics premis.

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

Fira dels Clicks – 4a edició

Poble Espanyol

 

Dissabte 20 i diumenge 21 de maig de 2017

Horari: de 10h a 20h

Preu: 6€ (residents a Catalunya, a partir de 4 anys), 5€ online

 

Més informació sobre la Fira i el concurs de diorames 
i venda d’entrades a 
www.poble-espanyol.com