L’Auditori i el Museu de la Música inicien les visites guiades conjuntes a partir del 13 d’abril,

L’Auditori i el Museu de la Música inicien les visites guiades conjuntes 
Els visitants descobriran un dels edificis icònics de l’arquitecte Rafael Moneo i podran conèixer una de les col·leccions d’instruments més importants del món
A partir del proper  13 d’abril, L’Auditori posa en marxa un nou servei devisites guiades que permetrà al visitant endinsar-se i conèixer a fons aquest edifici, obra de l’arquitecte Rafael Moneo.

Els dissabtes a les 17 h un itinerari portarà els visitants  espais que no estan habitualment oberts al públic, com els camerinos o les gàbies d’instruments, mentre un guia t’explica totes les curiositats arquitectòniques, històriques i de funcionament tant de L’Auditori com del Museu de la Música.

Les visites estan pensades per a públic adult, tindran una durada aproximada d’ una hora i els grups seran de màxim 25 persones. Si vols apuntar-t’hi, podràs adquirir les teves entrades al nostre web fins una hora abans del seu inici i també a les taquilles de L’Auditori en el seu horari habitual.

Per tal d’assegurar una experiència completa, L’Auditori posa a disposició del visitant dos tipus d’entrades. Una que inclou L’Auditori i el Museu de la Música i una altra que, a més de les visites, ofereix al visitant la possibilitat de brindar amb una copa de cava i gaudir des de la platea d’un concert de l’Orquestra Somfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Trobareu informació sobre els horaris i els preus de les visites clicant aquí .

Website
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram