L’Electe, amb Roger Coma i Abel Folk, torna a Barcelona per aclamació del públic (a partir del 6 de setembre)

[A PARTIR DEL 6 DE SETEMBRE A LA SALA 2 DEL CLUB CAPITOL]

i_electe_149_400

 

 

 

 

 

 

L’Electe, amb Roger Coma i Abel Folk, torna a Barcelona per aclamació del públic

Una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques

de Ramon Madaula
direcció Jordi Casanovas
amb Abel Folk i Roger Coma

· L’èxit de la passada temporada a la Sala Muntaner ha animat a l’equip deL’Electe a tornar a la cartellera de Barcelona amb la intenció de passar-hi els mesos de setembre i octubre. El Club Capitol acollirà a partir del 6 de setembre aquesta singular proposta aclamada pel públic i la crítica on un jove polític, acabat de ser escollit president, haurà de pronunciar el seu discurs d’investidura desafiant els terribles tics que deformen la seva cara de manera tan ridícula com hilarant.

En aquesta segona aparició Jordi Casanovas dirigeix Roger Coma, que es torna a posar a la pell del jove polític, i Abel Folk, que s’incorpora al repartiment en un text de Ramon Madaula que ens acosta a una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques.

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.

L’Electe es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació?

L’autor diu:

Sempre m’ha inquietat saber quines són les motivacions reals que mouen a algú a ser president del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans defugiríem.

Sospito que, a banda de l’ambició de poder o de les ànsies legítimes de millorar el món, hi ha altres motius que potser ni el mateix candidat coneix.

A partir d’aquesta premissa m’he inventat “L’electe”, una ficció sobre un President de la Generalitat que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els veritables motius que l’han portat fins on l’han portat.

Ramon Madaula 

La premsa diu:

Crec que L’electe aporta a la cartellera un text de creació autòctona formidable, suport d’una excel·lent diversió. D’altra banda, la interpretació de Ramon Madaula és immillorable i la de Roger Coma la millor de la seva carrera. Cal tenir en compte que la direcció de l’espectacle és magistral. Cap sorpresa, però: ha estat assumida per Jordi Casanovas. Una garantia. No s’ho perdin.”

Joan-Anton Benach La Vanguardia

Madaula se nos revela como excelente autor, además del gran actor que ya conocíamos. Su partenaire Roger Coma tiene una vis cómica que se desborda sin que el espectáculo pierda nunca su dignidad. No es fácil reírse tanto a partir de situaciones que nunca rozan la grosería ni la desproporción, que nunca rompen el ritmo del espectáculo. No se lo pierdan.”

María José Ragué El Mundo

La divertida comèdia s’assenta en un text brillant amb enginyoses rèpliques, ritme i excel·lents interpretacions” 

Imma Fernández El Periódico  

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Horaris: de dimecres a divendres a les 20 h / dissabte a les 18 h i a les 20 h / diumenge a les 17.30 h i a les 20 h.
Preu: des de 19€ i 22€
Venda d’entrades: https://tickets.grupbalana.com/balanatickets_clubcapitol/ca_ES/entradas/evento/9540