ActividadesActualidad

L’HIPERMERC’ART BY MORITZ APOSTA PEL DIBUIX I LA IL·LUSTRACIÓ EN LA SEVA EDICIÓ MÉS INTERNACIONAL del 29 de novembre al 5 de gener

35a EDICIÓ, del 29 de novembre al 5 de gener

 

 

image003

L’HIPERMERC’ART BY MORITZ APOSTA
PEL DIBUIX I LA IL·LUSTRACIÓ EN LA SEVA EDICIÓ MÉS INTERNACIONAL

  • La proposta busca democratitzar l’art i fer-lo accessible a un públic més ampli amb preus que comencen als 49€.
  • Artistes de Corea del Sud, Xile, Mèxic o Japó exposen les seves obres en diversos formats com ara la fotografia, la pintura en petit format i l’escultura.
  • Com a novetat, aquesta edició l’Hipermerc’art online permetrà veure de forma virtual totes les obres exposades i la compra online.

 

Més de 1.000 obres s’exposen en la 35ª edició de L´Hipermerc´art byMoritz. La cita anual amb l’art torna amb una edició plena de novetats, artistes internacionals de diverses disciplines i l’objectiu d’acostar l’art al públic amb la fusió de diversos estils, preus assequibles -a partir de 49 euros- i la incursió en l’art del concepte ‘Take Away’, mirar, escollir i passar per caixa al mateix espai.

Amb un total de 39 autors, la internacionalitat dels artistes (Corea del Sud, Xile, Mèxic i Japó, entre d’altres) marca una exposició d’obres que recullen diversos missatges expressats amb tècniques que van des de la il·lustració, la pintura en petit format fins a la fotografia i l’escultura.

 

Amb una forta aposta pel dibuix i la il·lustració des dels traços més simples a la incursió de la paraula, es presenten obres de Pol Montserrat, autor del cartell d’aquesta edició; Marc Torrent, Julien Missiaen o la coreana, establerta a Tarragona, Hye Young Yu, entre d’altres.

Les noves formes de treballar la fotografia queden reflectides en les obres de quatre fotògrafs d’estils diversos, com la juxtaposició de plànols d’Alicia Omedes, o la confrontació d’imatges d’Aina Dorda, que permeten generar un discurs d’afinitat entre elles sempre des de la pròpia perspectiva de dona.

 

En el camp de l’escultura, aquesta edició compta amb peces d’art abstracte, com els “Universos” en ferro forjat de Patricia Cancelo o escultures treballades en fusta de Xavi Puente. Maïs, una de les Internacionals d’aquesta edició presentarà petites naus treballades en Ferro. A més, Jordi Pintó presentarà obres redimensionades dels seus personatges pictòrics, pràctica que també arriba de la mà del polonès Piotr Perski amb una reinterpretació de les porcellanes més clàssiques.

 

Pol Montserrat ha estat l’autor del cartell d’aquesta edició. Una il·lustració que mostra el protagonisme de la cervesa en el nostre dia a dia. L’autor, ha dissenyat també l’etiqueta exclusiva de la Moritz Edició Limitada que la marca regala a tots els clients amb la compra de qualsevol de les obres exposades i que es podrà adquirir també a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz Barcelona fins al 5 de gener.

 

Aquest projecte, desenvolupat des dels seus inicis al costat de Galeria Safia, estarà present del 29 de novembre al 5 de gener en la Galeria Cromo (Riera Sant Miquel, 27). Després de tres anys acollida a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz Barcelona aquesta edició canvia d’ubicació però manté el mateix objectiu de sempre, democratitzar l’art.

 

Nova plataforma de compra online

 

Com a novetat, aquesta edició l’Hipermerc’art online permetrà veure de forma virtual totes les obres exposades i la compra online de les mateixes a través de la pàgina web de la Galeria Cromo(www.shop.galeriacromo.com/categoria-producto/hipermercart).

 

 

 

 

HIPERMERC’ART by MORITZ

Del 29 de novembre al 5 de gener

GALERIA CROMO.

Riera de Sant Miquel, 27 local 1. Barcelona

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial.