Música

L’Orfeó Català, a la Plaça del Rei, el 3 de gener interpreten un repertori que inclourà principalment nadales

398685_483456248371337_1889934532_n

L’Orfeó Català, a la Plaça del Rei

El 3 de gener interpreten un repertori que inclourà principalment nadales

L’Orfeó Català oferirà el proper tres de gener un concert de nadales , de caràcter gratuït i obert a tota la ciutadania, a la plaça del Rei de la ciutat. Josep Vila i Casañas, el director titular de l’agrupació, dirigirà un programa amb peces ben tradicionals com «Fum, fum, fum», «Adeste Fideles», «Joia en el món», «Oi Betlem», «Els àngels de la glòria», «Cançó de bressol», «Santa Nit» o «El Noi de la Mare».

El concert acabarà amb «El cant de la Senyera», l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet a partir d’un poema de Joan Maragall. «El cant de la Senyera» va ser també l’última cançó que va interpretar l’Orfeó Català en el tradicional concert de Sant Esteve, el darrer dia 26 al Palau de la Música.

Aquesta actuació, en un indret tan emblemàtic de la ciutat, serà la cinquena consecutiva, en una petita tradició que es va construint any rere any i que s’emmiralla en un costum, el de les nadales al carrer interpretades per formacions corals, molt arrelat en els països anglosaxons.

03/01/2014

*Plaça del Rei

Pl Rei, 1

divendres a les 19:30 h
Entrada Gratuïta
Durada: 45 minuts

Orfeó Català
Josep Vila i Casañas, director

Com ja és tradicional des de fa quatre anys, l´Orfeó Català oferirà un concert de nadales a la plaça del Rei de Barcelon. L´actuació, organitzada per l´Ajuntament de Barcelona en el marc de les activitats de Nadal, serà gratuïta i oberta a tota la ciutadania, configurant una oportunitat única per veure en directe l´Orfeó al cor de la ciutat de Barcelona.

Comentaris

Envia’ns un comentari i comparteix amb nosaltres la teva experiència relacionada amb aquest acte.