Lost&Found Market 16 de Juny al Moll de la Fusta

Moll de la Fusta // 16 de juny

[CAT]L’has buscat a Youtube, fent un repàs «ràpid» als Stories (que s’ha convertit en una hora perduda), al nou cicle de la Filmoteca, passejant per una ciutat nova, fent clic a enllaços random, mirant vinyetes d’humor absurd, a una playlist suggerida per Spotify, entremig de frases cèlebres i repassant el teu diari de la infància. Fins i tot has pensat que provant alguna cosa nova, apareixeria. Potser fent classes de Dancehall? De ceràmica? Intercanvi d’idiomes en un pub irlandès? Ho sentim, però la inspiració no és tan fàcil de trobar. Però el sol comença a brillar i un dels millors plans de la ciutat arriba per què finalment la trobis. El 16 de juny, tornen les muses de Lost&Found al Moll de la Fusta.

Toca, olora, sent, escolta, riu, participa, corre, rebusca, balla, brinda i deixa que la inspiració t’emboliqui per emprendre aquests nous projectes, relacions o plans que estaven aparcats. Redescobreix joguines que t’atravessien el cor, velles cançons, roba singular o peces úniques vintage i acaba el dia ballant amb els nostres Dj ‘s mentre veiem junts com el sol s’amaga.

A més, també pots venir a vendre els teus tresors entrant d’avui al 3 de juny a Lost&Found Market Moll de la Fusta per inscriure’t i tenir la teva parada de venda després del sorteig que realitzarem davant notari. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona aquest procés.

Prepara la teva Moleskine, perquè aquesta idea que estaves esperant apareixerà quan t’envoltis d’objectes nostàlgics, amics i la teva cervesa preferida a la mà.

T’hi esperem!

Lost&Found
On: Estació de França, Barcelona
Quan: 16 de juny 2019
Horari: 11h a 22h
Espai d’exposició 40€
Entrada públic gratuïta.

[CAST]La has buscado en Youtube, haciendo un repaso “rápido” a los Stories – que se ha convertido en una hora perdida- en el nuevo ciclo de la Filmoteca, paseando por una nueva ciudad, dando clic en enlaces random, mirando viñetas de humor absurdo, en una playlist sugerida por Spotify, en frases célebres y repasando tu diario de la infancia. Incluso has creído que probando algo nuevo aparecería  ¿Fueron clases de Dancehall? ¿De cerámica? ¿Intercambio de idiomas en un pub irlandés?  Lo sentimos, pero la inspiración no es tan fácil de encontrar. Pero el sol comienza a brillar y uno de los mejores planes de la ciudad llega para devolvértela. El 16 de junio, vuelven las musas de Lost&Found en el Moll de la Fusta.  

Toca, huele, siente, escucha, ríe, participa, corre, rebusca, baila, brinda y deja que la inspiración te envuelva para emprender esos nuevos proyectos, relaciones o planes que estaban aparcados. Redescubre juguetes que te atraviesan el corazón, viejas canciones, ropa singular y piezas únicas vintage y acaba el día bailando con nuestros Dj’s, mientras vemos juntos como el sol se esconde.

Además, también puedes venir a vender tus tesoros entrando de hoy al 3 de junio a Lost&Found Market Moll de la Fusta para inscribirte y tener tu parada de ventatras el sorteo que realizaremos ante notario. Lee aquí más detalles sobre cómo funciona este proceso.

Prepara tu Moleskine, porque esa idea que estabas esperando va a aparecer cuando te envuelvas de objetos nostálgicos, amigos y tu cerveza en la mano ¡Te esperamos!

Lost&Found 
Dónde:  Estación de Francia, Barcelona
Cuando: 16 de junio de 2019
Horario: 11h a 22h
Espacio exposición 40€
Entrada público gratuita.

Moll de la Fusta // 16 de junio

Mira las fotos de la última edición
Inscríbete en el sorteo de plazas
Apúntate al evento de Facebook
WWW.LOSTFOUNDMARKET.COM