L’ÚLTIMA TROBADA a La Villarroel de l’1 d’abril al 24 de maig

de l’1 d’abril al 24 de maig
L’ÚLTIMA TROBADA a La Villarroel

5e2138ca-357e-4a1f-b2ac-0ed15cbea11c

 

 

 

 

 

 

Després de l’èxit recollit al Teatre Romea i a la Gira

L’Última Trobada, dirigida i protagonitzada per Abel Folk, torna a Barcelona, a La Villarroel, després de l’èxit recollit tant en la seva estada al Teatre Romea (on va ser vista per més de 10.000 espectadors) com a la posterior gira per tota Catalunya. Estarà en cartellera des de l’1 d’abril fins el 24 de maig.
Anna Barrachina acompanyarà Abel Folk i Jordi Brau, en el millor record que es podria donar a Rosa Novell, qui va interpretar aquest paper en una de les seves últimes actuacions.

L’Última Trobada de Sándor Márai
Un petit castell de caça a Hongria, al peu dels Carpats, on alguna vegada es van celebrar elegants vetllades en salons decorats a l’estil francès plens de música de Chopin, ha canviat radicalment d’aspecte.
L’esplendor d’abans ja no existeix, tot anuncia el final d’una època. Dos homes que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys sense haver-se vist. Un d’ells ha passat molt de temps vivint a l’Extrem Orient, l’altre, en canvi, no s’ha mogut de la seva propietat. Però ambdós han viscut a l’espera d’aquest moment, doncs entre ells s’interposa un secret d’una singular força. Tot convergeix en un duel sense armes, tal vegada molt més cruel, amb un punt en comú: el record inesborrable d’una dona. La tensió augmenta, frase a frase, fins a fer-se gairebé insuportable, però la prosa continua, implacable, precisa, fidel reflex de l’obstinació dels protagonistes per furgar fins als recons més profunds de les seves ànimes, allí on es troben aquelles veritats que quan es descobreixen provoquen, alhora, un indefugible dolor i un incontenible impuls vital.

La crítica ha dit

La versión de Abel Folk, figura capital de un espectáculo donde el actor y director juraría que tiene la presenencia escénica más destacada y constante de toda su carrera
Joan-Anton Benach – La Vanguardia

No es tracta d’una peça de suspens, sinó d’una llarga reflexió sobre l’amistat, la traició, la covardia, l’amor i les passions humanes.

Time Out

Sándor Márai podría estar satisfecho de esta adaptación de l’Última Trobada. (…) La relación de la luz y los sentimientos de los protagonistas se revela acertada.

Sergi Doria – ABC