MARES! (a partir del 26 d´abril) Teatre Condal

 

image013-300x215

MARES!

MATERNITAT A CRITS

Escrita per Leslie Ayvazian, Brooke Berman, David Cale, Jessica Goldberg, Beth Henley, Lameece Issaq, Claire LaZebnik, Lisa Loomer, Michele Lowe, Marco Pennette, Theresa Rebeck, Luanne Rice, Annie Weisman i Cheryl L. West

sobre una idea original de Susan Rose i Joan Stein

 

amb adaptació de Guillem Clua

dirigida per Oriol Tarrasón

protagonitzada per Lloll Bertran, Mireia Gubianas, Óscar Jarque, Sandra Monclús i Vanessa Segura

La comèdia homenatge a “Les Mares”

A partir del 26 d’abril

La nova producció de Focus pel Teatre Condal, “Mares! Maternitat a crits” (Motherhood Out Loud), és una sèrie d’ escenes breus en clau d’humor al voltant de la maternitat i les relacions entre pares i fills escrites per reconeguts dramaturgs i monologuistes nord americans contemporanis com Theresa Rebeck (creadora de la sèrie televisiva Smash i autora de Seminar) o David Cale (guanyador d’un “Premi Off-Broadway Theater” al millor monologuista).

Guillem Clua ha adaptat magistralment, junt amb el director Oriol Tarrasón, la versió catalana d’aquest text que ja ha triomfat als Estats Units. Un text totalment imprevisible, una comèdia inherent sobre les nocions tradicionals de la paternitat que celebra les profundes veritats personals que travessen i uneixen generacions.

Un elenc de luxe amb Lloll Bertran, Mireia Gubianas, Óscar Jarque, Sandra Monclús i Vanessa Segura, que il·luminarà amb una visió d’humor, emocions crues i camins rocosos que experimentem a la vida. Una obra alegre, motivant, divertida i totalment emocionant.

El proper dissabte 26 d’abril arriba al Condal la bogeria més divertida sobre la maternitat, un espectacle fresc, alegre i amable alhora que directe i cru. Perfecte per la primavera!

La crítica ha dit als EEUU…

Una nit d’humor punxant, sentiments profunds i verdadera teatralitat · Stewart Lewis, CBS Radio

Plena d’enginy, humor, patetisme i llum. Sincera i fidel a la vida · Audrey Linden, Examiner

Divertida, punxant i enèrgica · Cynthia Citron, Santa Monica Daily Press

Un viatge humorístic i inspirador a través de la maternitat. Cru, directe i increïblement commovedor · Rockin’ Mama

Teatre Condal (Av. Paral·lel, 91)

A partir de dissabte 26 d’abril

De dimarts a divendres 20.30h

Dissabtes 18h i 20.30h

Diumenges 18h

Preus: de 24€ a 28€