Mercabarna-flor presentarà les últimes tendències en decoració nadalenca (12 de novembre)

Logo_2_50aniv-generic_color_RGB

 

Es pot innovar en quelcom tan tradicional com el Nadal ?

 

Mercabarna-flor presentarà les últimes tendències en decoració nadalenca

 

image007 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 -Els millors floristes del país decoraran avets, corones, centres de taula…

 

– Uns 2.500 floristes participaran en les XXXIV Mercademostracions

 

El proper diumenge 12 de novembre, es reuniran a Mercabarna-flor uns 2.500 floristes d’arreu d’Espanya, per descobrir les últimes tendències en treballs florals i ornamentació d’arbres de Nadal, que marcaran la moda floral d’aquest Nadal a tot el país.

 

Els millors floristes expliquen les tendències

Floristes de cinc de les millors escoles d’art floral d’Espanya elaboraran davant dels professionals assistents tota mena de treballs florals nadalencs: centres de taula, corones, espelmes, aparadors de comerços i arranjaments decoratius per a les llars…

 

Els arbres de Nadal més innovadors

Hi haurà també dos concursos, un que enfrontarà els majoristes de Mercabarna-flor amb l’objectiu de mostrar les possibilitats de decoració de l’avet nadalenc i, l’altre, en què hi participaran floristes d’arreu d’Espanya que competiran per elaborar un ornament nadalenc que “Doni llum al Nadal”.

 

Taller floral per a nens

Els fills dels floristes podran participar en el taller de garlandes amb aromes de Nadal que Mercabarna-flor ha preparat per a ells.

 

Evolució del disseny Nadalenc els últims 35 anys

Així mateix, els professors de l’Escola de Disseny Floral i Paisatgisme commemoraran el 35è aniversari de l’entitat elaborant tota mena d’arranjaments florals que mostraran l’evolució de l’art floral en aquest període. La demostració acabarà també amb els treballs nadalencs més innovadors.