Obertura Dau al Sec i Espectacle Gravedad 29, 30 de novembre i 1 de desembre

Obertura del  nou espai Dau al Sec Arts Escèniques, que allotjarà espectacles i esdeveniments teatrals, en un entorn càlid i molt especial al barri del Poble Sec.

 proposta foto portada

 

 

 

Començarem amb un espectacle de creació del Workcenter de Jerzy Grotowski i Thomas Richards: Gravedad, els dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre a les 20 hores.

 

Mercè Managuerra, actriu, directora, productora i pedagoga de casa nostra, s’aventura amb l’obertura al barri del Poble Sec d’un nou espai escènic; Dau al Sec Arts Escèniques.

El projecte neix amb el propòsit de dinamitzar la reflexió, promoure l´agitació, el compromís amb la paraula i el diàleg sobre els conflictes socials, mitjançant la programació d’espectacles i la producció d’esdeveniments en l’àmbit de la cultura escènica.

El nom de Dau al Sec sorgeix de la mateixa arquitectura de l’espai, que evoca un dau, i de la intenció de retre homenatge a una de les avantguardes més riques en imaginació i poesia que ha donat el nostre país.

Després de 10 anys dirigint el teatre Akadèmia, Managuerra assumeix la direcció artística d’aquest espai que allotjarà espectacles i esdeveniments teatrals, en un entorn càlid i molt especial al barri del Poble Sec. L’acompanyarà Sylvie Lorente, amb una llarga experiència en el món de les arts escèniques.

Les portes de Dau al Sec Arts Escèniques s’obriran aquest novembre amb Gravedad: un espectacle de creació personal d´Alonso Abarzúa, interpretat per Alonso Arbarzúa i amb la col·laboració de Thomas Richards. Es duran a terme tres funcions els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre a les 20h.