Per Nadal, la Casa Batlló estrena un pack regal i sorteja sopars privats amb estrella Michelin

Per Nadal, la Casa Batlló estrena un pack regal i sorteja sopars privats amb estrella Michelin 
La Casa Batlló proposa la seva nova visita immersiva com a alternativa original i de valor emocional enfront dels regals convencionals.

Regalar Casa Batlló en la seva versió Gold amb tot inclòs té un preu reduït per als residents a Espanya de 39 euros amb 2×1 per a dos adults i nens gratis. Els que adquireixin aquest producte participaran en el sorteig de 5 sopars privats a càrrec de Catering Martín Berasategui per a gaudir d’una vetllada única a la Casa per a ells sols.

Avui l’entitat se sumarà als enllumenats nadalencs de la ciutat de Barcelona amb una proposta d’il·luminació creativa que es realitzarà fins al 6 de gener totes les nits a partir de les 18h i fins a la 1 de la matinada.


Barcelona 24 de novembre de 2021. La Casa Batlló, com tots els anys en temporada nadalenca, torna a celebrar-ho amb la ciutadania. Proposa regalar experiències culturals com a opció no convencional de regal amb la seva visita Gold més exclusiva a un preu especial. El regal es converteix en una experiència emocionant i d’aprenentatge per compartir amb amics i familiars i és una idea original que perdura en la memòria i el temps.

La visita Gold a un preu reduït 2×1 i nens gratis per a residents a Espanya.
Els que decideixin regalar Casa Batlló aquest nadal ho faran en la versió Gold amb tot inclòs que tindrà un preu reduït per als residents espanyols de 39 euros amb 2×1 per a dos adults i nens gratis. Com a incentiu, entraran, de manera automàtica, en un sorteig de 5 sopars gourmet i en privat per a dues persones a càrrec de Catering Martín Berasategui en el saló Noble de la Casa Batlló, un dels més bells i emblemàtics.

Aquesta versió Gold inclou la nova visita cultural amb les noves sales immersives Gaudí Dôme, i Gaudí Cube amb l’obra de Refik Anadol, la nova audioguia intel·ligent i les noves intervencions arquitectòniques com la de Kengo Kuma. A més, permet l’accés exclusiu a l’habitació privada dels Batlló recentment estrenada i zona lounge exclusiva a la terrassa del Pati Modernista amb copa de cava de la mà de Codorniu. Per als nens, l’entrada inclou dispositiu amb realitat augmentada perquè a través del joc puguin descobrir els mites i misteris de la casa.

Il·luminació especial de Nadal 
Des d’avui la façana de la Casa Batlló tornarà a il·luminar-se, unint-se al pla d’enllumenats de la ciutat de Barcelona i el farà fins al 6 de gener tots els dies de 18h a 1 de la matinada.

Compromesos/es amb l’autisme 
Cal destacar el compromís de la Casa Batlló amb la neurodiversitat, com a primera entitat cultural a nivell internacional que compta amb un equip d´atenció al visitant per persones neurodivergents.