Per Santa Eulàlia, descobriu els secrets de la Casa Gran (11 de feber)

 

Per Santa Eulàlia, descobriu els secrets de la Casa Gran

 Ajuntament_de_Barcelona_-760x428
 
 

Entrada pel carrer Ciutat, façana gòtica

Dissabte l’Ajuntament obre les portes i permet als visitants conèixer la història i l’arquitectura de l’edifici.

Visitar l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça de Sant Jaume, permet descobrir els secrets arquitectònics i històrics de la construcció. I les Festes de Santa Eulàlia són una ocasió perfecta per fer-ho, ja que s’hi celebra una jornada de portes obertes. Es podrà visitar l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, la Sala del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, la Sala Tàpies, el Saló de la Reina Regent, el Saló de Cent, la Sala del Consolat de Mar, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

Aquest any també es podrà visitar el mirador Maria Aurèlia Capmany, situat a la novena planta de l’Edifici Novíssim. La visita als salons de l’Ajuntament estarà dinamitzada per actors que recrearan un seguit de personatges històrics vinculats a alguns d’aquests espais.

Per Santa Eulàlia, a més de l’Ajuntament, també hi ha jornades de portes obertes als museus i centres culturals de la ciutat. Trobareu més informació en aquest enllaç.

HORARIS

  Dies Hores Preus  
  Dissabte de 10:00h a 20:00h Entrada Gratuïta.  

Altres

Se celebra a:
Ajuntament de Barcelona.