Per segon any consecutiu l’Hotel Barcelona Princess serà l’Hotel Oficial de la Barcelona Triatló (9 d´octubre)

 

Per segon any consecutiu l’Hotel Barcelona Princess serà l’Hotel Oficial de la Barcelona Triatló, i per segon any consecutiu el #BarcelonaPrincessTeam passarà totes les modalitats i distàncies necessàries per, a més, lluitar en contra de les malalties minoritàries. 

barcelona_triatlo_2016-640x523

 

 

 

 

 

 

 

Aquest dissabte 9 d’octubre teniu l’oportunitat de fer exercici, passar-ho bé i alhora, participar en una bona causa. El repte solidari és recaptar fons pel CIBERER (Centro de Investigación Biomédica en Red Enfermedades Raras), que és l’institut de referència en la investigació sobre les malalties minoritàries a Espanya.

Si voleu formar part d’aquest gran triatló solidari consulteu la seva pàgina web i si no voleu o podeu participar en la triatló però sí que voleu ajudar fent un donatiu podeu consultar migranodearena.org.

L’Hotel Barcelona Princess destaca per el seu disseny modern i avantguardista com un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, contribuint a la grandesa arquitectònica de la ciutat. Ubicats a la vora del Centre de Congressos de Barcelona, se centren en donar allotjament principalment a persones de negocis, oferint habitacions adequadament equipades, espais i sales preparades per qualsevol tipus d’esdeveniment, i altres extres com piscina solàrium amb espectaculars vistes.

 

HOTEL PRINCESS BARCELONA
BARCELONA TRIATLÓ 2016
DISSABTE 9 D’OCTUBRE
08:00 – 13:20