PRIME TIME (del 18 d´octubre al 12 de novembre) Sala Muntaner

CARTELL WEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIME TIME una peça divertida i delicada alhora, per a reflexionar sobre l’edat dels altres… i sobretot, per re-pensar, amb orgull, la pròpia. Esteu preparats per a viure la vostra “prime time”…?

Prime Time és una tragicomèdia on tres personatges relacionats amb el món de la televisió hauran de qüestionar-se què vol dir fer-se gran en un medi on es promociona i es ven la joventut. Des de posicions i perspectives ben diferents, tots tres descobriran que la popularitat o l’èxit, com la visió de l’edat, són tan volàtils com els mercats, les audiències, i els seus volubles canvis de percepció.

Glòria Aran és una estrella televisiva coneguda a tot el país pel seu personatge protagonista de la telenovel·la «Gent de sort», que aviat complirà 40 anys en antena. Avui l’ha citat la Gina Guasch, la productora actual de la sèrie, amb qui té una relació molt propera per ser filla del seu antic mentor i productor. La Glòria sospita que la propera temporada de la sèrie inclourà un homenatge a la seva carrera; la Gina, però, té uns plans ben diferents per a aquest aniversari, que inclouen l’arribada de Roc Biaix, el nou cap de guionistes.

Direcció:
Òscar Sánchez H.
Autor:
Núria Casado
Intèrprets:
Imma Colomer, Núria Casado i Dafnis Balduz
Preus:
Dimecres i dijous 20 € , De divendres a diumenge 22 €
Data estrena:
18 d’Octubre del 2017
Data final:
12 de Novembre del 2017