PROGRAMACIÓ DESEMBRE 2013 “VIU EL TEATRE AL CCCB” (14, 21 i 28 de desembre)

thumb

El proper 14 de desembre la programació familiar VIU EL TEATRE desembarca al CCCB! Sí, sí, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, a l’edifici CCCB Teatre al carrer Montalegre de Barcelona! Un espai singular amb dues sales (Sala Kids i Sala Babies) on podreu gaudir d’emocions en família tots els dissabtes a la tarda amb interessants propostes tant per a nadons (Sala Babies espectacles 0-3 anys) com per a nens i nenes (Sala Kids 3 a 9 anys).

Sala babies: PIU PIU (nadons 0-3 anys). Funcions dis 14, 21 i 28 desembre a les 16 h i 17 h.

Sala Kids: L’ELEFANT I L’ARANYA (3 a 9 anys). Funcions dis 14, 21 i 28 desembre a les 17.30 h

En el CCCB Teatre, aquest segon espai d’exhibició, l’equip de VIU EL TEATRE vol celebrar 10 anys d’història oferint-vos més emocions en família, nous formats d’espectacles per a nens i nenes i noves històries dels nostres creadors que segur us aportaran a tota la família una experiència creativa molt saludable!

Participa al sorteig d’entrades de les estrenes del dia 14 de desembre:

1)Sorteig de 50 entrades per L’ELEFANT I L’ARANYA (3-9 anys). Quin és el nou i segon espai d’exhibició de la programació familiar VIU EL TEATRE i a quina sala s’estrena L’ELEFANT I L’ARANYA?

2)Sorteig de 20 entrades per PIU PIU (0-3 anys). Quin és el nou i segon espai d’exhibició de la programació familiar VIU EL TEATRE i a quina sala s’estrena PIU-PIU?

Envia la teva resposta a info@viuelteatre.com abans de dijous 12 de desembre a les 13 h indicant un nom i un número de telèfon. El mateix dijous a les 14 h ens posarem en contacte amb tots els guanyadors/es.