RHÜMIA (del 9 de desembre al 8 de gener) Teatre Lliure de Gràcia

RHÜMIA
rhumia_esp

 

 

 

 

direcció MARTÍ TORRAS MAYNERIS direcció musical PEP PASCUAL
cia. RHUM I CIA.
Gràcia
del 9 de desembre al 8 de gener Temporada 2016 – 2017

Si la mort va donar vida a Rhum, l’espectacle de, per i per al pallasso ‘Monti’, no és estrany que els seus companys tornin a escena. Ara, amb un espectacle nou amb molta vida per davant. Salut i pallassos!

Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ

Quan els llums de la pista s’apaguen un cop acabat el “bolo de trabajar”, toca posar-se l’abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori.
Només cal que algú ens ajudi a encendre l’espurna, perquè quan ens toqui actuar en allò que en diuen el “Món real”, demostrem amb el nostre comportament que podem canviar alguna realitat.
Aquesta família “inestable” de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l’artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d’aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.
A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d’arreu del món perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.
Rhümia és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre.
El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.
Rhum & Cia.

intèrprets Joan Arqué / Roger Julià / Jordi Martínez / Mauro Paganini / Pep Pascual

dramatúrgia Rhum & cia. / escenografia Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell ‘Xipi’ / vestuari Rosa Solé / il·luminació Quico Gutiérrez / so Ramon Ciércoles / música Pep Pascual i Mauro Paganini / moviment Fàtima Campos

ajudant de direcció Lluc Armengol / cap tècnic Xavi Xipell ‘Xipi’ / assistent tècnic Patty Cortés / producció executiva Xavier Ribalaygua / director de producció Carles Manrique (Velvet Events) / distribució Elena Blanco (Magnetica Management)

coproducció Teatre Lliure, Velvet Events i GREC 2016 Festival de Barcelona

amb la col·laboració de l’Atrium de Viladecans

amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

agraïments Ramon Simó, Salvador S. Sánchez, De Mortimers, La Forja del Vallès, Ajuntment de Montmeló, Ajuntament de Tiana i Transports “Pitu”

i un record molt especial per a Joan Montanyès Martínez ‘Monti’ i Joan Armengol i Moliner, per sempre inspiradors de Rhum & cia.

espectacle en català, castellà i montinià

durada 1h. 20′ sense pausa