SHARE FESTIVAL DIVENDRES 28 I DISSABTE 29 DE JUNY POBLE ESPANYOL · BARCELONA

La segona edició del SHARE FESTIVAL comptarà amb un primer dia de programació més urbana (divendres 28 de juny) amb Becky G, C. Tangana, Lola Indigo i Don Patricio, i un segon (dissabte 29 de juny) més pop-rock amb Alfred García i Nil Moliner al costat de Carlos Sadness i el raper Rayden. Al festival també actuaran la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj i influencer Luc Loren. A més, durant tot el cap de setmana, tindran lloc nombroses activitats i accions solidàries.

El divendres 28 de juny estarà dedicat a la música urbana amb l’artista americana Becky G de cap de cartell. Becky G és la segona artista femenina més escoltada de Spotify i Youtube a Espanya, sent el seu senzill ‘Sin Pijama’ la cançó més escoltada d’aquest any a l’estat espanyol. Actualment és una de les artistes de reggaeton més populars del món i obrirà la seva gira europea al festival. Un dels darrers èxits de l’artista ha sigut ‘Booty’, una cançó que precisament ha fet conjuntament amb C. Tangana, un altre dels artistes que visitarà el festival.

C. Tangana està considerat l’artista trap més popular de l’estat. Actualment és l’artista espanyol més escoltat a Spotify i Youtube, i tots els seus senzills i col·laboracions es transformen en èxits, com ‘Pa llamar tu atención’, ‘Antes de Morime’ en col·laboració amb Rosalía o ‘Un veneno’ en col·laboració amb el Niño de Elche, que ha arribat a més de 10 milions i mig d’escoltes a Spotify en menys de tres mesos.

El divendres també hi actuarà Lola Índigo que es va donar a conèixer gràcies al seu èxit ‘Ya no quiero na’, que va ser número 1 de totes les llistes espanyoles a l’estiu del 2018. Al SHARE FESTIVAL la mediàtica Lola Índigo (Miriam Doblas), farà ballar a tot el públic i vindrà a presentar el seu primer àlbum, que veurà la llum aquesta primavera. Finalment el raper Don Patricio, última incorporació al festival que, gràcies a la seva cançó ‘Contando Lunares’, s’ha donat a conèixer al gran públic essent, durant dues setmanes consecutives, número u a Spotify.

El dissabte 29 de juny serà el torn del pop-rock d’Alfred García, la música festiva i mestissa deNil Moliner, i el pop de Carlos Sadness Rayden. Alfred García presentarà el seu primer àlbum ‘1016’, que s’ha convertit en l’àlbum espanyol amb més cançons en el top 100 d’Spotify Espanya de tota la història. I ho farà envoltat d’amics, com Nil Moliner i la seva música vital i optimista. Moliner acaba de llançar dos nous singles ‘El despertar’ i ‘Soldadito de hierro’, que formaran part del seu segon disc i que sortirà a la llum a principis de 2020, i és autor de la cançó ‘Que nos sigan las luces’ que, sota la interpretació d’Alfred García, ha arribat a ser disc d’or a Espanya. Serà un plaer veure’ls a tots dos compartir escenari al festival amb Carlos Sadness i el seu pop galactropical (paraula que utilitza el propi Sadness per a definir el seu estil musical) i Rayden, el polifacètic raper, èxit de vendes amb el seu últim disc ‘Sinónimo’.

SHARE FESTIVAL
El festival vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’. Per això el SHARE FESTIVAL és el primer festival que dóna l’opció al públic de guanyar una entrada gratuïta fent accions solidàries. En l’edició de l’any pasat es varen realitzar 15.000 accions solidàries a través de l’app del festival.

Una part de les entrades de l’esdeveniment són gratuïtes i estan assignades a través d’un sorteig al que es pot accedir fent accions solidàries. A l’app i al web del festival es proposen diversos reptes solidaris relacionats amb el canvi climàtic, la igualtat de gènere, els drets humans, l’educació i la fi de la pobresa extrema. Enviant tweets, compartint continguts a facebook, signant peticions online i escanejant codis QR, els assistents poden acumular punts que serveixin per guanyar aquestes entrades del festival i d’altres esdeveniments musicals.

Aquestes accions estan conjuntament organitzades amb Acción contra el Hambre, ACNUR, Amnistía International, Auara, Change.org, Common Goal, CiviClub, Cruz Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Goodall Institute, Médicos sin Fornteras, Proactiva Open Arms i Teamingcol·laboradors un any més del festival.

Durant i després del festival es mesurarà i es presentarà l’impacte real que han aconseguit les accions dels assistents a la vida de milers de persones. És un festival pensat per a una generació nova plena de valors a la qual el festival vol donar veu i espai.

DIVENDRES 28 DE JUNY

BECKY G
C. TANGANA
LOLA INDIGO
DON PATRICIO

DISSABTE 29 DE JUNY

ALFRED GARCÍA
NIL MOLINER
CARLOS SADNESS
RAYDEN