‘SOTA TERÀPIA’ ARRIBA AL TEATRE BORRÀS ( a partir del 19 d´octubre)

 

 

7984d354-9e90-4838-85d7-67180641ce92

 

 

 

 

 

 

 

 

A partir del 19 d’octubre a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure la comèdia cridada a esdevenir-se el fenomen de la cartellera: SOTA TERÀPIA, un text de Matias del Federico, dirigit per Daniel Veronese i que estarà protagonitzat per Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrra i Meritxell Huertas.

Una comèdia brillant que no dóna treva!!

En una nit de divendres tres parelles són convidades a participar d’una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d’experiències personals, desitjos, somnis i frustracions. Aparentment res és massa extraordinari, però algú està absent en aquest experiment: la sessió aquest cop es desenvoluparà sense la tutela de la professional i la portaran a terme els mateixos pacients.

A poc a poc una maquinària impensada s’engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides en un camí desenfrenat. Un desenfrenament difícil de detenir quan s’engega. En aquest espai concebut especialment per a aquesta tasca, els sis jugadors se sentiran aleshores impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun el seu joc ocult.

I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat; trencar amb l’ordenament de comportament social.

Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen.
I així sortirà a la llum una altra veritat…

L’espectacle es representa per segona temporada a Madrid amb un repartiment de luxe com Fele Martínez, Melani Olivares, Gorka Otxoa.. amb gran èxit de públic i critica. La versió catalana del text de Matias del Federico arriba el 19 d’octubre al Teatre Borras. 

Horaris i Preus:
de dimecres a diumenge.

Dimecres: 20:30h
Dijous: 20:30h
Divendres: 20:30h
Dissabte: 18h. i 21h.
Diumenge: 17h. 

Preus a partir de 20€
 

Durada: 90 minuts
Espectacle en català