“Super3: el musical” s’estrenarà el 14 de desembre al Teatre Victòria

untitled

TV3 i la companyia Dagoll Dagom presenten “Super3: el musical”, un nou espectacle que s’estrenarà el 14 de desembre al Teatre Victòria

Protagonitzat pels coneguts personatges de la família del Super3 i les seves populars cançons, el musical promet emocions i molta diversió en una història que s’endinsa en un castell embruixat.

Divendres passat al migdia es va presentar l’espectacle al Teatre Victòria de Barcelona amb l’assistència d’ Eugeni Sallent , director de TV3 ; Joan Lluís Bozzo , director artístic de Dagoll Dagom , i Gerard Hausmann , editor del canal Super3 . També hi han estat presents la cantant Nina , el músic Marc Parrot i l’actriu i cantant Àngels Gonyalons , que col·laboren en el projecte, així com una àmplia representació de l’equip tècnic i artístic.
L’acte va començar amb una petita mostra de l’espectacle amb els personatges del musical, la família del Super3 , que aterra per primera vegada en un teatre de la mà de TV3 i Dagoll Dagom . “ Dos bons socis ”, ha dit Eugeni Sallent, que ha explicat: “com a gestor d’una empresa pública, trobo una bona experiència la combinació de forces entre el sector públic i el privat ”.

El salt a l’escena és una nova experiència. Sallent ha assenyalat que el Super3 “és un fenomen que ha traspassat la tele, i la societat se l’ha fet seu ”. Durant 22 anys ha anat creixent i evolucionant: “ ja té un canal, un web, una gran festa, un disc anual i ara un espectacle teatral ”. I ha destacat el seu paper d’”element cohesionador i de difusió de la llengua i el coneixement. ”

Joan Lluís Bozzo s’ha declarat entusiasmant amb el projecte: “ Sóc fan del Super3; la família em té enamorat. No són gens carrinclons ni paternalistes (…) És un espai televisiu impecable (…). És una superestructura d’Estat i com a tal hem de defensar-lo ”. Una declaració d’amor en tota regla per part del director artístic de Dagoll Dagom , que signa l’espectacle com a autor, juntament amb Gerard Hausmann i Cristina Jiménez , i com a director, també amb Gerard Hausmann .
L’espectacle “és un musical de terror còmic ”, ha indicat Bozzo . “L’aranya Mildred és segrestada pels dolents i la família del Super3 ha d’entrar al castell embruixat per salvar-la ”. “ I em sembla que ho aconseguirà ”, ha afegit.

A l’escenari hi haurà una continuïtat entre elements corporis, dues torres majestuoses a banda i banda, i una gran pantalla central que reproduirà les altres parts del castell.

Gerard Hausmann ha manifestat que quan van decidir tirar endavant el projecte i es van trobar amb la pàgina en blanc van tenir clar que “ el primer era crear una història que parlés de valors com l’amistat, la solidaritat, el treball en equip, l’esport, la cultura, els bon hàbits alimentaris… ”, en definitiva, tot un seguit de missatges que sempre són presents en l’univers Super3 , perquè, entre altres coses, “som dipositaris de la confiança dels pares ”, ha dit Hausmann .

L’editor del canal Super3 ha destacat la participació de diferents professionals: “ Hem volgut combinar el millor talent de dins de la casa amb el millor que hi ha a fora ”. Marc Parrot és el director musical. “Quan la direcció fa uns anys ens va demanar renovar el Super3 i vam crear la família, vàrem anar a buscar Marc Parrot per fer les músiques. I ja tenim dos discos de platí i un d’or ”.

L’últim, “Connectem”, que es va presentar en la Festa dels Súpers d’aquest any, “ja és disc d’or i número 1 de vendes a Espanya durant el mes d’octubre. Justament aquest ja el vam treballar amb el Marc pensant en el musical ”. Àngels Gonyalons i Paca Portillo “ajuden la família a través de l’Escola Memory ”, i Joan Faneca , de Vol Ras , “ és l’assessor de mim ”. Inocuo “és l’’alma mater’ de la imatge, creador de cada personatge del Super3. El vam anar a buscar quan encara no era una estrella i ara juntament amb Paula Bosch han dissenyat un espectacle molt potent a nivell visual ”. Ignasi Morros és el responsable de la il·luminació. I la cantant Nina “posa el seu talent al servei del projecte com a ‘coach ’”.

Gerard Hausmann també ha destacat la feina dels directors executius “per la capacitat de trobar la simbiosi entre Dagoll Dagom i el Super3 ”: Dani López , director del canal Super3 , “el primer que va creure en aquest projecte ”; Dani Reyes , director de Màrqueting de TV3 , i Anna Rosa Cisquella , de Dagoll Dagom .

Pel que fa al cost de l’espectacle, Eugeni Sallent ha explicat que “ el risc econòmic l’assumeix Dagoll Dagom . TV3 hi aporta molts factors intangibles però no es destina ni un euro públic a sufragar-ho ”. I ha afegit que “ quan comenci a generar beneficis es repartiran proporcionalment ”.

L’espectacle tindrà tres edicions setmanals i edicions especials per Nadal. La idea és que s’allargui fins a Setmana Santa. Les entrades ja estan a la venda a www.teatrevictoria.com.

El preu oscil·la entre els 20-25 € per a adults i el 15 € per a menors de 14 anys. I s’està estudiant fer un ‘pack’ familiar. Dani Reyes , director de Màrqueting de TV 3, ha dit que “ hi haurà deferències per als socis del Super3, com concursos i promocions ”.

Com sempre, l’èxit de la Família per aconseguir el seu objectiu, en aquest cas alliberar la Mildred, estarà condicionat per l’ajuda dels espectadors més joves, que d’alguna manera participaran en l’espectacle. I Hausmann ha fet una advertència: “ Hi ha coses que es veuran al teatre que no es veuran per pantalla ”.