Tom Jones porta al Festival Castell de Peralada els seus grans i èxits (18 de juliol)

Tom Jones porta al Festival Castell de Peralada els seus grans i èxits

tom jones

 

 

 

 

 

 

Aquest dissabte, a l’Auditori del Parc del Castell, es podran escoltar els grans èxits que durant cinc dècades han marcat diverses generacions i que són encara d’una gran vigència

Sir Tom Jones debuta al Festival de Peralada en un bon moment professional i físic, està vivint una segona joventut. Ha assegurat que està molt content que la seva gira 2015 inclogui festivals com el de Peralada “als festivals, hi ha moltes persones que et veuen per primer cop, cosa que sempre és bona.” Als seus 75 anys diu que es diverteix damunt de l’escenari cantant amb naturalitat.. sense traves.
El seu espectacle Tom Jons Live omplirà la nit empordanesa amb les cançons més populars del seu repertori com Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Green, Green Grass of Home, She’s a Lady, Kiss o Sex Bomb, entre d’altres.
L’estil de Tom Jones, anomenat també com el Tigre de Gal·les, captiva a molts per la seva veu càlida i al mateix temps molt cabalosa. Es va donar a conèixer a la dècada de 1960 per la seva gran veu, pel seu extravagant estil i per la seva sensualitat, elements que han estat claus en la seva imatge com a artista. L’any 1966 la seva popularitat va començar a consolidar-se quan es va transformar en un gran crooner. Ha venut més de 100 milions de discos a tot el món.

 

#TomJonesPeralada15 # FIMCP2015 # FIMCP15 #ElClassicdelEstiu