Torna el passaport “La ruta de Barcelona”, una proposta per gaudir en família de la cultura i l’oci des del 18 de novembre fins l’1 de maig.

 

 

Una iniciativa de quatre grans equipaments de la ciutat – La Pedrera-Casa Milà, Barça Stadium Tour & Museum, L’Aquàrium de Barcelona i el Recinte Modernista de Sant Pau – dirigida al públic familiar local

 

Amb els millors preus i amb obsequis directes quan es visitin els diferents equipaments, més una experiència exclusiva per aquells que completin tota la ruta

 

Torna el Passaport “La Ruta de Barcelona”. Després de l’acollida de l’any anterior, les quatre grans atraccions turístiques de la ciutat de Barcelona – Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i el Recinte Modernista de Sant Pau–  reactiven aquesta tardor elpassaport “La Ruta de Barcelona”, una proposta on el lleure i la cultura es troben.

Es tracta d’una iniciativa pensada per a gaudir en família, sorgida de la col·laboració entre els quatre equipaments, que vol incentivar que el públic local gaudeixi, al millor preu, de l’oci i la cultura més propera. A més a més, també es vol premiar al públic local i familiar amb obsequis i promocions per a que coneguin la seva ciutat.

 

Per aquest motiu, un cop s’obtingui el passaport en la primera visita, el visitants rebran un obsequi en cada un dels tres equipaments restants: en el cas de La Pedrera aquest regal serà una guia fotogràfica de l’edifici; a L’Aquàrium una polsera SOS Oceans i record commemoratiu del 25è aniversari; a la visita al Barça Stadium Tour els visitants rebran el llibre-guia del museu, i al Recinte Modernista de Sant Pau un llibre infantil «Petita història dels 600 anys de l’Hospital de Sant Pau», de Pilarín Bayés o la descàrrega gratuïta de l’App audioguia.

La iniciativa tindrà lloc des del 18 de novembre fins l’1 de maig.

Una experiència exclusiva amb premi per als visitants que completin el passaport

A l’inici de la primera visita, es lliurarà a cada família un passaport que podran anar segellant en cada una de les visites. Els visitants que completin tota la ruta podran gaudir d’un premi directe, sense sorteig i molt especial: una experiència exclusiva per a quatre persones a escollir en algun dels equipaments que participen a la iniciativa.

 

En el cas del Barça Stadium Tour & Museum aquesta experiència serà la visita Premium  Players Experience Tour, que inclou accés al vestidor del primer equip del Barça per 2 persones per passaport . A L’Aquàrium, un Premium Pass per a quatre persones, una experiència exclusiva y personalitzada que permet l’accés a les  zones tècniques i una visita de la mà d’un guia expert que explicarà tots els secrets del fons del mar. En el cas del Recinte Modernista de Sant Pau es podrà gaudir de visita guiada per espais inèdits del Recinte Modernista. I, a La Pedrera, una visita guiada nocturna “La Pedrera Night Experience” on es podran conèixer alguns dels secrets de l’edifici i que acabarà amb un videomapping al Terrat dels guerrers i una copa de cava.*

*Subjecte a disponibilitat

 

Més informació sobre els quatre equipaments:

 

BARÇA STADIUM TOUR & MUSEUM

Al Barça Stadium Tour & Museum descobriràs el vestuari de l’equip visitant, el túnel de jugadors, l’àrea de banquetes a peu de gespa, la sala de premsa, les cabines dels comentaristes, el Museu. Podràs posar-te a la pell dels jugadors i podràs fotografiar la Capella del Club amb la rèplica de la Moreneta. Coneix la història del FC Barcelona i entén els valors que fan al Barça ‘més que un club’.

 

LA PEDRERA – CASA MILÀ

La Pedrera, gestionada per la Fundació Catalunya La Pedrera, és la visita imprescindible per descobrir Gaudí i tot el seu imaginari. Una obra total, Patrimoni mundial de la UNESCO, on la inspiració natural de l’arquitecte es nota a cada racó: als Patis, al Pis dels veïns, a l’Àtic de la balena amb la millor exposició sobre Gaudí i la seva obra… i, per descomptat, al Terrat dels guerrers, que ofereix una panoràmica única de la ciutat de Barcelona. La visita inclou una completa audioguia, també disponible en versió infantil.

 

L’AQUÀRIUM DE BARCELONA

L’Aquàrium de Barcelona és l’aquari més important del món en temàtica mediterrània. Amb més de 25 anys d’història, complint amb el seu lema “conèixer per estimar i estimar per protegir“, es considera el Centre de Conservació Marina del Mediterrani.

Els visitants podran gaudir d’un passadís subaquàtic de més de 80 metres, apropar-se a les profunditats marines no només per conèixer les principals espècies que habiten a la Mediterrània, sinó també per descobrir criatures que s’han adaptat a condicions extremes del medi aquàtic.

Per als més petits, l’Aquàrium disposa de la zona infantil interactiva “Explora!” on poden tocar, investigar i jugar amb activitats especialment dissenyades perquè coneguin el món marí.

 

RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU

El Recinte Modernista de Sant Pau és l’obra més destacada de Lluís Domènech i Montaner. Després d’acollir durant gairebé un segle l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, un ambiciós procés de rehabilitació ha permès recuperar el valor artístic del conjunt patrimonial. A dia d’avui, visitar Sant Pau és endinsar-se en la història d’una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa i redescobrir el geni i la trajectòria d’un dels majors exponents del modernisme català.