Un Dia de Nassos es celebra enguany els dies 9 i 10 de juny.

Un Dia de Nassos de Pallapupas torna aquest juny per omplir Catalunya de #nasvermells

El 9 i 10 de juny, sis parcs de lleure familiar se sumen a la 9ª edició d´Un Dia de Nassos, oferint entrades a meitat de preu.

Un esdeveniment amb el que Pallapupas vol sensibilitzar a la societat sobre els beneficis del riure en infants hospitalitzats.

– Un Dia de Nassos es celebra enguany els dies 9 i 10 de juny.

 

UDN_1

 

 

 

 

 

 

 

El gran esdeveniment solidari que Pallapupas organitza amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la importància del riure com a eina per millorar l’estat emocional dels infants hospitalitzats, comptarà amb la col·laboració de sis parcs referents de lleure familiar. Parcs temàtics de tota Catalunya se sumen a aquesta iniciativa PortAventura, Tibidabo, Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Illa Fantasia participen a Un Dia de Nassos 2018 oferint les entrades per aquests dies a meitat de preu.

Part d’aquesta recaptació anirà destinada a l’entitat. Les entrades es poden adquirir únicament i de forma anticipada a partir d’avui (8 de maig), a través de la web de Pallapupas www.pallapupas.org. Per la seva part, el Club Super3 també aporta el seu granet d’arena, fent que tots els seus socis puguin entrar al Zoo i a Catalunya en Miniatura de forma totalment gratuïta amb la compra d’un nas solidari el mateix dia. A més a més, els Pallapupas visitaran aquests dies els parcs, fent que gran i petits gaudeixin d’una divertida estona.

Aquest any, gràcies a la incorporació de nous espais com és el cas d’Illa Fantasia, Pallapupas espera superar les dades de participació de l’edició anterior, arribant a les 10.000 entrades venudes. Creem una “marea de nassos” Amb el fi de donar visibilitat a aquesta gran festa, Pallapupas anima a tothom a crear una gran “Marea de nassos” a les xarxes socials, compartint fotografies amb un nas de pallasso i el hashtag #nasvermell. La iniciativa compta amb el suport de diversos personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide.

Els nassos solidaris es poden adquirir a la pàgina web d’Un Dia de Nassos així com a diversos comerços adherits a la iniciativa o in-situ, als parcs col·laboradors.

Sobre Pallapupas

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l’any 2000, que ajuda als pacients i als seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l’humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d’ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia. Pallapupas està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adaptada a cada persona. La tasca de Pallapupas arriba a prop de 40.000 beneficiaris a Catalunya: infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer, gent gran, i persones diagnosticades amb algun tipus de trastorn mental. També ajuda als familiars dels pacients a superar el procés de malaltia, i al personal d’infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial a 12 hospitals arreu de Catalunya. Més informació a www.pallapupas.org