Encants Wars (19 de novembre 2016)

Encants Wars

 encantas

 

 

 

 

 

Arriba la cita galàctica dels Encants de Barcelona: Encants Wars III, la trobada dedicada a tots els fans de la saga cinematogràfica d’Star Wars (“La Guerra de les Galàxies” amb activitats que tenen lloc els dies de mercat 14, 16, 18 i 19 de novembre. Dissabte 19 és la gran jornada, quan hi haurà la desfilada de les tropes imperials i Darth Vader tornarà a liderar-les en un recorregut arreu del mercat.

Aquesta és la nostra Agenda Galàctica. Preneu nota:

Dilluns, 14, Dimecres 16 i Divendres 18
De 10 a 14 i de 16 a 19 hores: A la sala polivalent del mercat, exposició de figures d’Star Wars.

Divendres 18
A més de poder visitar l’exposició, a partir de les 17:30 hores, i a la mateixa sala, organitzem la xerrada “Armes elegants per a temps civilitzats”. Si voleu aprendre a fabricar el vostre sabre làser, aquesta és l’ocasió. A més, sortejarem una rèplica de l’arma del personatge Han Solo (una DL44).

Dissabte 19
De 10 a 20 hores

Hi ha activitats durant tota la jornada. Com que es preveu una gran afluència de públic, la visita a l’exposició es farà per grups i per torns horaris al llarg del dia. Per accedir a la sala polivalent, cal que recolliu de 9 a 12 hores el vostre tiquet al Punt d’Informació del Mercat (situat a la planta de la subhasta, a tocar de Meridiana i Castillejos). L’accés a la sala és gratuït però necessitareu aquest tiquet. Les visites tindran una durada de 15 minuts i cada vint minuts hi accedirà un grup. En el tiquet s’indicarà l’hora d’entrada a la sala.

Col·laboració amb la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia

Tots els visitants a la sala d’exposició podreu fer un donatiu a la Fundació Josep Carreras. Amb la vostra donació, rebreu un tiquet amb un número per participar en un sorteig d’una armadura de Biker Scout!

De 10 a 19 hores.
Per als més petits, hem organitzat un pintacares amb motius d’Star Wars. Un grup de monitors i monitores us convertiran en el vostre personatge preferit, i a més us faran una capa com a vestit i també un sabre-làser i tot ! La cua es tancarà a les 18:30 hores.

De 10 a 20 hores
Una ruta de tapes en honor a Star Wars. Els locals de restauració de l’Street Food, a la planta superior del mercat, i el restaurant El Mirall dels Encants, a la planta de la subhasta, organitzen una ruta de tapes. Cada tapa “Star Wars” inclou una beguda (cervesa) amb un preu de 2,5 euros.

De 16:30 a 17:30 hores
Desfilada. Les tropes imperials amb Darth Vader al capdavant desfilaran arreu del mercat tot recordar-nos a favor de qui juguen… Del cantó fosc? L’inici tindrà lloc al carrer Casp, prosseguirà per Meridiana i finalitzarà a Castillejos a l’entrada del mercat. És tot el seu perímetre. També els veureu a l’interior del mercat. I us hi podreu fer fotografies!

De 18:00 a 18:15 hores.
Es lliuraran els premis del concurs Cosplay Star Wars. Tots els que vulgueu participar consulteu les bases a la pàgina de Cosplay, que són els organitzadors, a Facebook
https://www.facebook.com/barcelonacosplay
Hi ha uns premis de 200, 100 i 150 euros als millors vestits

A les 18:45 hores
Té lloc el sorteig de l’armadura de Biker Scout i ho farem a l’escenari que hi haurà muntat a la plaça de la subhasta del mercat.

Us esperem!