A casa (Kabul) de TONY KUSHNER direcció MARIO GAS (del 2 al 20 d’abril) Teatre LLiure Montjuïc

a_casa_opt

Montjuïc

Espai Lliure – del 2 al 20 d’abril

Asseguda a la seva confortable casa de Londres, llegint una guia turística de Kabul, una dona ens convida a emprendre un viatge que ella mateixa ha començat ja fa un temps.

A reflexionar sobre els corrents i les derives que ens han transportat i que encara ens porten. A tots nosaltres. A cada u de nosaltres al llarg de la Història. O fa quinze anys. O ahir al vespre.
A ser testimonis d’un naufragi personal i col·lectiu. Amb humor. Amb rigor.

Homebody /Kabul va ser escrita abans del 11-S. I va ser estrenada poc després als Estats Units, amb gran polèmica. Està formada per dues parts: un monòleg a la primera i un seguit d’escenes que tenen lloc a l’Afganistan a la segona part, excepte la darrera escena, que l’autor anomena Periple: el retorn d’un viatge al mateix punt d’on s´ha sortit.
La persona que torna a casa pot ser que ja no sigui la mateixa.
Aquí veurem allò que passa A Casa.

El 2007, Mario Gas va estrenar el muntatge de la peça completa al Teatro Español de Madrid. Per aquell espectacle, Vicky Peña va rebre el Premi Max 2008 a la Millor Actriu i el Premio Mayte 2009.

intèrpret Vicky Peña

traducció de l’anglès Vicky Peña / escenografia i vestuari Antonio Belart / il·luminació Mario Gas / banda sonora Jose Antonio Gutiérrez
ajudant de direcció Concha Milla

producció Bitò Produccions

espectacle en català
durada aproximada 1h. sense pausa