A partir del 17 d’octubre, el Teatre Romea presenta Viejo amigo Cicerón

Arriba al Romea – Viejo amigo Cicerón
Dijous 17 d’octubre, 20:30h

A partir del 17 d’octubre, el Teatre Romea presenta  Viejo amigo Cicerón, primer espectacle de la nova etapa sota la direcció artística de Josep Maria Pou,  estrenat el passat mes de juliol al 65 Festival de Teatro Clásico de Mérida.
En un moment d’ aferrissades batalles dialèctiques als parlaments i a la nova palestra en què han esdevingut les xarxes socials, arriba un espectacle que presenta la rellevància històrica i les contradiccions íntimes d’una de les figures fonamentals de la política i el pensament clàssics: el cèlebre orador Ciceró, defensor dels valors democràtics enfrontat fins a la mort a polítics corruptes i amb vocació dictatorial.
Josep Maria Pou protagonitza aquest text de nova creació signat per Ernesto Caballero i dirigit per Mario Gas. Tanquen el repartiment Bernat Quintana i Miranda Gas.Una coproducció de Teatre Romea i Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida.

SINOPSI
Època actual, una biblioteca. Dos joves estudiants investiguen la figura de Ciceró. L’aparició d’un tercer personatge els convidarà a traslladar-se a la Roma republicana i reflexionar sobre ètica, moral, justícia i convivència, retratant un intel·lectual que va analitzar les diferents dimensions de la vida en societat des de la raó i el sentit comú i va mantenir la coherència de les seves conviccions polítiques fins i tot en les circumstàncies més adverses.