ABR 23 Sant Jordi – Accés gratuït Jordis, Jordines, Jorges i Georgines

56252823_2232232350167793_8797054008255578112_n

 

 

 

 

 

CAT] Sant Jordi 2019 – Accés gratuït per a Jordis, Jordines, Jorges i Georgines
El Dia de Sant Jordi és el dia de la cultura per excel·lència a Catalunya. El fet que coincideixi amb el Dia Mundial del Llibre fa que a aquesta festa internacional se li sumi la tradició pròpia de regalar una rosa i un llibre com a símbol d’amor i fraternitat. La Sagrada Família, com a referent cultural arquitectònic, patrimonial i cultural que és, ofereix la possibilitat de viure aquesta diada amb una sèrie d’activitats per apropar la que sens dubte és la rosa de Gaudí a la ciutadania.
La Sagrada Família i la Casa Museu Gaudí volen commemorar Sant Jordi oferint la possibilitat de visitar aquests espais a totes aquelles persones que celebren el seu sant en aquesta diada tan assenyalada.
Així doncs, el Dia de Sant Jordi, durant les hores d’obertura oficials de la Sagrada Família i de la Casa Museu Gaudí (de 9 a 20 h), el temple i la que va ser residència de Gaudí al Park Güell oferiran l’accés gratuït i sense necessitat de reserva a tots els Jordis, Jordines, Jorges i Georgines que vulguin visitar-ho. Podran venir amb un acompanyant.
Per acreditar el nom, caldrà presentar el document nacional d’identitat a les taquilles del carrer de Sardenya.

_______

[ES] Sant Jordi 2019 – Acceso gratuito para Jordis, Jordinas, Jorges y Georginas
El Día de Sant Jordi es el día de la cultura por excelencia en Cataluña. El hecho de que coincida con el Día Mundial del Libro hace que a esta fiesta internacional se le sume la tradición propia de regalar una rosa y un libro como símbolo de amor y fraternidad. La Sagrada Familia, como referente cultural arquitectónico, patrimonial y cultural que es, ofrece la posibilidad de vivir este día con una serie de actividades para acercar a la ciudadanía la que es, sin duda, la rosa de Gaudí.
La Sagrada Familia y la Casa Museo Gaudí también quieren conmemorar Sant Jordi ofreciendo la posibilidad de visitar estos espacios a todas aquellas personas que celebren su santo en un día tan destacado.
De este modo, el Día de Sant Jordi, durante el horario de apertura oficial de la Sagrada Familia y de la Casa Museo Gaudí (de 9:00 a 20:00), el templo y la que fue residencia de Gaudí en el Park Güell ofrecerán el acceso gratuito y sin necesidad de reserva a todos y todas los Jordis, Jordinas, Jorges y Georginas que quieran visitarlos. Podrán venir con un acompañante.
Para acreditar el nombre será necesario presentar el documento de identidad en las taquillas de la calle de Sardenya.