Exposiciones

Alimentaria 2014 Barcelona (del 31 al 3 d´abril)

imagesCAKM4NHY

Alimentaria 2014
Del 31 de març al 3 d’abril de 2014, Alimentaria esdevindrà un centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació i begudes. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.

Més internacional
Alimentaria 2014 ha doblat esforços per atraure compradors d’arreu el món, en especial d’Àsia, E.U.A. i Llatinoamèrica, a més d’Europa. Hi exposen firmes de més de 50 països, fent d’Alimentaria un esdeveniment de referència a nivell internacional.

Més innovadora
The Alimentaria Hub serà, novament, el gran protagonista. Acollirà més de 8.000 reunions entre expositors i compradors internacionals i serà l’epicentre de la innovació i les tendències. Més de 50 ponents analitzaran el present i el futur del sector i es mostraran els productes més innovadors.

Més gastronòmica
Alimentaria 2014 estrena The Alimentaria Experience, un show gastronòmic innovador i interactiu que comptarà amb més de 40 xefs que sumen prop de 50 estrelles Michelin. Entre ells, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Pedro Subijana o Martín Berasategui.

Més especialitzada
Alimentaria s’estructura en 14 salons especialitzats amb el més nou al seu sector: vins, carn, olis, restauració, begudes, dolços, productes ecològics, conserves, congelats¿ A més amplia oferta en especialitats com ara cocteleria, forn de pa, o pizza i pasta. Una fira ordenada en 14 salons que fan la visita pràctica i eficaç.

Més información aquí http://www.alimentaria-bcn.com