Aquesta setmana comença Sala Barcelona!

TORNA A SONAR LA MÚSICA DE SALA BARCELONA AL CASTELL DE MONTJUÏC
La inauguració és aquest dissabte 24 d’octubre amb l’actuació de La Plata

Apertura de portes 20h – Inici concert 21h
Barcelona, 20 d’octubre de 2020.- La música en directe torna a sonar al Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc que portarà gairebé 20 actuacions divendres i dissabtes durant els mesos d’octubre i novembre al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc. 

El concert inaugural serà amb la banda valenciana, La Plata, que va irrompre en les nostres vides a mitjans de 2016 a través d’una gravació casolana pujada a Youtube. Una cançó regida per una melodia lluminosa i una tornada impossible. El seu autor, un músic desconegut fins al moment més enllà del circuit underground valencià, va veure com el hit ‘Un atasco’ causava sensació de manera immediata. Poc després van formar la banda i es van posar a crear hits de pop… però a la seva manera. Una banda verse-chorus-verse; accessible però inevitablement contaminada pel punk i hardcore. Un grup que rares vegades visita els mitjos temps. Estructures de pop plagades de talls, acceleracions, aturades i línies sinuoses. El fruit d’un minuciós – obsessiu?- treball de composició, que es compensa amb tones de frescor i nervi. Dissabte 24 d’octubre a les 21h en directe.

Preu de les entrades: 12€ + despeses de gestió / 15€ taquilla

* A causa de l’últim decret de la Generalitat de Catalunya, els concerts de Sala Barcelona fins a, com a mínim l’1 de novembre, no disposaran de servei de bar (menjar ni beguda).
  Les sales de concerts tornen a prendre el Castell de Montjuïc

Els concerts es faran de nou al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc. Un espai a l’aire lliure que permet adaptar les mesures sanitàries corresponents aprovades pel PROCICAT per  garantir la seguretat dels assistents, artistes i treballadors. Tots els concerts seran amb el públic assegut. Es disposarà de cadires i taules (per als grups d’entre 3 i 4 persones). Les adquisicions d’entrades que es facin en una mateixa compra, fins a un màxim de 4 persones, podran acomodar-se juntes en les taules i cadires de l’espai, sempre que arribin i entrin juntes.


Compromís amb el sector

Un dels objectius principals de Sala Barcelona, és reactivar l’escena musical de la ciutat i tot un sector que porta parat gairebé al 100% des de fa més de mig any. Amb la reactivació dels concerts es busca donar suport i generar activitat entre el conjunt d’agents de la cadena de valor de la música en directe: artistes, personal tècnic i auxiliar, mànagers, empreses de so i llums, programadors, fotògrafs, cambrers i cambreres, personal de seguretat, manteniment, neteja i tots els professionals que intervenen en la creació d’un concert
 
El projecte Sala Barcelona compta també amb el suport especial de FREE DAMM i Fundació SGAE.


PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA OCTUBRE

24 d’octubre – La Plata
30 d’octubre – Pony Bravo
31 d’octubre – Pablo Und Destruktion

PROGRAMACIÓ ARTISTICA NOVEMBRE

6 de novembre – AM Fest x Sala Barcelona (IOU3R + Sara Zozaya + Viva Belgrado)
7 de novembre – AM Fest x Sala Barcelona (Linalab + Obsidian Kingdom + Jardín de la Croix)
8 de novembre – AM Fest x Sala Barcelona (Murina + Gyoza + Ànteros)
13 de novembre – Guadalupe Plata
20 de novembre – Astola y Ratón
21 de novembre – The Limboos + Flamingo Tours
27 de novembre – The New Raemon
28 de novembre – Joe Crepúsculo + Cabiria


Mesures sanitàries a Sala Barcelona

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai. Es col·locaran en les entrades de l’espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida. Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

Durant el procés d’acomodació al Pati d’Armes, s’exigirà al públic l’ús de mascaretes com a mesura complementària, ja que podria ser difícil respectar la distància de seguretat entre espectadors fins estar asseguts. S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.  
Sala BCN és un projecte ideat i organitzat per l’ASACC i l’Institut de Cultura de Barcelona i amb el suport especial de Free DAMM i Fundació SGAE.
Més informació al web https://salabarcelona.cat/