El Mag Stigman torna aquest diumenge a Barcelona amb el ‘Circ dels impossibles’

El Mag Stigman torna aquest diumenge a Barcelona amb el ‘Circ dels impossibles’

L’espectacle, que es representarà a les 12 hores a la Casa Elizalde, és la quarta actuació de la gira que realitza entre els mesos d’octubre i desembre, que el portarà per la capital catalana, Castelldefels, Santa Perpètua de la Mogoda, Vilafranca del Penedès, Gavà, Corbera de Llobregat i Palafrugel

El mag barceloní ha adaptat els seus trucs, destinats a un públic familiar, a la situació de pandèmia sanitària i ha modificat accions habituals com bufar per executar els números o que els espectadors triïn una cartaEl Mag Stigman en l’espectacle ‘El Circ dels Impossbles’, foto d’arxiu. Foto: Cia. Mag Stigman. 


Barcelona, 21 d’octubre de 2020.-

El reconegut Mag Stigman fa parada aquest diumenge 25 d’octubre a les 12 hores a la Casa Elizalde de Barcelona en el marc de la seva gira per presentar ‘El Circ dels Impossibles’, una espectacle en el qual introdueix la matemàgia, una disciplina en què la màgia serveix per explicar les matemàtiques als més petits. D’aquesta forma, el Mag Stigman s’ha convertit en l’únic mag professional de Catalunya que ofereix la matemàgia als seus espectacles.
 
La cita de la capital catalana serà la quarta sessió de la sèrie de vuit actuacions que el mag realitza entre els mesos d’octubre i desembre i que el portarà per Barcelona, Castelldefels, Santa Perpètua de la Mogoda, Vilafranca del Penedès, Gavà, Corbera de Llobregat i Palafrugell.
 
La funció tindrà lloc diumenge a les 12 hores amb normalitat (amb limitacions d’aforament), seguint les indicacions sanitàries establertes pel Procicat.
 
Gira d’actuacions
 
Després de la pausa obligada pel confinament, el Mag Stigman ha tornat als escenaris amb una gira de vuit actuacions per diferents punts de Catalunya, en la qual presenta el seu espectacle ‘El Circ dels Impossibles’.
 
La gira d’actuacions es va iniciar el dissabte 10 d’octubre a Barcelona i va prosseguir el diumenge 18 amb una doble sessió a Castelldefels i Santa Perpètua de la Mogoda. Després de l’actuació prevista a Barcelona aquest diumenge, el Mag Stigman estarà el 8 de novembre a Vilafranca del Penedès, el 22 de novembre a Gavà, el 12 de desembre a Corbera de Llobregat i el 13 a Palafrugell.
 
‘El Circ dels Impossibles’ incorpora la ‘matemàgia’ i és un dels nominats a millor espectacle de màgia dels Premis Teatre Barcelona. L’obra és un ‘show’ molt participatiu i adreçat a un públic familiar, en el qual es combina màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música. Stigman evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, el mag intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.
 
La màgia de la Covid-19
 
El Mag Stigman explica que “per representar aquest espectacle ens hem hagut d’adaptar per complir amb les normatives sanitàries que imposa la Covid-19 amb l’ús de mascaretes, guants i la utilització del gel hidroalcohòlic en un context de molt contacte com són els números i trucs de màgia”. De fet, algunes de les pràctiques habituals dels mags als escenaris, com fer tocar les cartes a l’espectador o bufar per executar el truc, s’han reorientat per les mesures sanitàries i ara es realitzen a distància.
 
Stigman, que els dissabtes a la tarda continua presentant el seu espectacle a la sala Cincómonos de Barcelona, explica que, durant aquests mesos, “la màgia està servint com a catarsi per a l’espectador, que necessita anar al teatre per evadir-se i oblidar-se del que ha viscut o està patint”.
 
 
AGENDA:  
‘El Circ dels Impossibles’
Diumenge 25 d’octubre, 12 hores, Casa Elizalde, Barcelona 
 
Petita gira de tardor
Diumenge 8 de novembre, 12 hores, Cal Bolet, Vilafranca del Penedès
Diumenge 22 de novembre, 12 hores, Espai Maragall, Gavà
Dissabte 12 de desembre, 18 hores, Teatre la Diadema, Corbera de Llobregat
Diumenge 13 de desembre, 12 hores, Teatre Municipal, Palafruguell 

 Sobre el Mag Stigman 
  
Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.