ActividadesActualidadMúsica

Arrenca la tercera edició del festival Tangent de l’Eixample Del 26 de juny al 25 de juliol de 2019 als centres cívics.

 Arrenca la tercera edició del festival Tangent de l’Eixample

Del 26 de juny al 25 de juliol de 2019 als centres cívics.

El festival de les Arts de l’Eixample celebra la seva tercera edició que omplirà les nits d’estiu de propostes artístiques en  espais dels centres cívics de l’Eixample.

Els centres cívics ( Casa Elizalde, Sagrada Família, Casa Golferichs, Cotxeres Borrell, Ateneu Fort Pienc i Urgell ) acolliran, durant de 22 nits,   22  espectacles gratuïts  de diferents disciplines artístiques: música, teatre, dansa, circ i arts visuals, i diferents modalitats i gèneres: jazz, soul, flamenc, música electrònica, poesia, noves dramatúrgies, cabaret, circ…  Concebut com un festival de proximitat, Tangent vol donar cabuda a espectacles innovadors i per a tots els gustos i públics, oferint una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània. L’etiqueta #tanjove apunta als espectacles més transgressors, especialment recomanats per a gent jove.

#tangent19
Consulta tota la programació al web
MAGNOLIA
Dijous 11 de juliol, a les 22 h

Centre Cívic Urgell · Pati interior d’illa – Accés lliure (no cal reservar)

Myriam Swanson veu Francesc Capella piano Paco Weht baix Xavi Hinojosa bateria

MÚSICA Magnolia és un quartet de jazz vellutat i rabiós amb un repertori de temes propis i arrelat a la tradició de la música popular americana. Liderat per la versàtil cantant Myriam Swanson, presenten el seu segon disc This Joint’s Too Hip For Me amb composicions pròpies i aromes antics. Un disc de jazz amb una temàtica que pren del blues la personalitat vocal i la ironia. Errors difícils de no cometre, funerals per l’amor romàntic i alegria de l’amor real amb els seus meravellosos conflictes.

 


Dimecres 17 de juliol, a les 22 h h
Centre Cívic Urgell · Pati interior d’illa – Accés lliure (no cal reservar)Cia. Mar Gómez Mar Gómez i Xavier Martínez intèrprets
DANSA/TEATRE Una història d’amor, avarícia i destrucció. Existeix una cosa més apassionant que contemplar com es construeix una perfecta història d’amor: veure des de lluny com aquesta s’ensorra de la manera més grotesca i atroç. Amb humor, atreviment, intensitat i una mirada cinematogràfica, aquest espectacle combina el teatre gestual, la dansa i el clown per mostrar-nos la sorprenent història d’una parella que, arribats al cim de l’èxit, decau fins al més clamorós dels fracassos.

 


Dimarts 23 de juliol, a les 22 h
Centre Cívic Urgell · Pati interior d’illa – Accés lliure (no cal reservar)Edna Sey veu Kathy Sey veu i percussió Yolanda Sey veu Albert Bartolomé piano, teclat i saxo

MÚSICA The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gòspel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a cappella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel. El seu nou àlbum Rise és una crida a la revolució personal i a l’acceptació individual i col·lectiva.

Fins al 25 de juliol. Consulta tots els espectacles!