Brunch Electronik Barcelona presenta la seva segona edició 15 i 29 de març, 12 i 26 d’abril i 10 i 24 de maig.

Brunch Electronik Barcelona presenta la seva segona edició

lineup2015

 

 

 

 

 

El festival canvia d’ubicació i dobla les seves dates, multiplicant així el cartell respecte a 2014

Després d’una primera edició que va acabar amb el cartell de sold out penjant de la porta de cada una de les dades programades per 2014, aquesta primavera torna el Brunch Electronik Barcelona i ho fa amb novetats per partida doble. Per un costat, la seva periodicitat es duplica: el Brunch Electronik Barcelona tindrà lloc els diumenges 15 i 29 de març, 12 i 26 d’abril i 10 i 24 de maig. Per un altre, cal destacar el canvi d’ubicació. Aquest any abandona el CCCB, casa que el va veure néixer, a causa de les obres que tenen lloc al pati del centre, i es trasllada al Poble Espanyol.
Sis diumenges, nou espai i més del doble de música

Sis cites en un nou espai que permetran que més gent gaudeixi d’un cartell més ampli, en el que destaquen l’elegant Bonobo que ens deleitarà amb un Dj set; el so únic e inimitable del mestre Moodymann; les sessions inclassificables d’ÂME que beuen directament de la hist ria de la música de ball; Mano Le Tough, que encapçala una jornada capitanejada per la Red Bull Music Academy; el garaje-house de Joy Orbison; i Jaques Greene, que sempre sorprèn amb la seva versió romántica i divergent del house.

La programació musical, que aquest any començarà a les 16h i s’allargarà fins a les 21h, compta amb autèntiques delicatessen musicals. Als caps de cartell esmentats, hem de sumar altres noms interessants com The Hacker, un artista que ha aconseguit situar el french touch a l’esfera internacional; Joris Delacroix, que amb només 25 anys s’ha imposat a l’escena house internacional; el canadenc Akufen i el seu crossover entre minimal techno i microhouse; Pional, un dels pesos pesats de l’escena nacional que ve en format live; Session Victim que desenfundaran el seu particular house en un live; i Clip!, un altre nom patri que també ens mostrarà el seu directe més ballable.
Rematen el line-up altres artistes molt a tenir en compte com els locals Rainer, Sau Poler, Pedro Vian, Discos Paradiso Crew Dj’s, el mexicà afincat a la Ciutat Comtal Miguel Puente o el francès Pedro Bucarelli.
Brunch Electronik, un event per gaudir en família

Més extensa encara és la programació d’activitats destinades a fomentar l’esperit crític i independent dels més petits, a despertar la seva curiositat i entretenir-los jugant en un entorn sostenible i creatiu. Tallers ecol gics d’hort urbà, yoga per a nens, caçadors de sons, gastrotallers de pastissos i cupcakes en els que també podran practicar anglès, roller dance, saló de lectura, tallers de hip hop i breakdance, funcions de teatre, projeccions infantils en col·laboració amb El Meu Primer Festival, roc drom en miniatura o llits elàstics, per citar-ne alguns.
El pla definitiu dels diumenges

A més, pels adults també hi haurà Street Market amb una amplia selección de firmes locals i tresors vintage. Fent honor al seu nom, el Brunch Electronik tindrà el seu propi menú de brunch, que aquest any corre a càrrec del Filete Ruso: productes ecol gics i de kil metre 0, frescos i de qualitat per agafar forces abans de les sessions de Djs. Podràs degustar des d’hamburgueses clàssiques o vegetarianes, fins a eco sandvitxos, passant per sucs naturals amb fruita de temporada o crepes de diferents gustos.
Així es presenta la segona edició del Brunch Electronik Barcelona, un festival que aposta per la transversalitat i la combinació d’oci i cultura. Sis dates a marcar al calendari amb una proposta cosmopolita i eclèctica per a un públic inquiet que espera dels diumenges alguna cosa més a banda de la manta i el sofà.

 

El Brunch Electronik Barcelona tindrà lloc els dies 15 i 29 de març // 12 i 26 d’abril // 5 i 24 de maig a la Plaça Major i el teatre de El Poble Espanyol.

 

<http://brunchelectronik.com/es/>

 

 

Les entrades es podran comprar a la taquilla del festival, al Poble Espanyol, i a la web de Resident Advisor.

Preus: Anticipada 10/13€.

Taquilla: 15€ (13€ abans de les 15:00)