‘Cantina Viladellops Catering’, la nova iniciativa dels Gns. Alonso per a tot Espanya

 

Els Gns. Alonso, presenten el seu nou servei de càtering d’alta cuina amb les seves receptes més exclusives i productes de la zona del Penedès a tot Catalunya i a la resta d’Espanya 

Els Gns. Alonso pertanyents a una saga familiar dedicada a la gastronomia des de 1996, amb un bagatge que rebel·la el potencial de la seva gastronomia al seu restaurant Cantina Viladellops, obren pas a una nova línia de negoci i presenten el seu nou servei de càtering d’alta cuina, que porta les seves exclusives receptes i productes de la zona del Penedès a tot Catalunya i a la resta d’Espanya. L’experiència al món de les relacions de Borja Alonso i el segell de qualitat culinari del xef Jairo Alonso, s’uneixen per fer possible ‘Cantina Viladellops Catering’, reunint el millor de la seva cuina.“La cuina és el centre de gravetat de casa nostra i per això hem decidit oferir un servei de càtering inigualable, no només a Catalunya sinó a tot Espanya. Desitgem formar part de cada història i el nostre objectiu és sorprendre, emocionar i crear experiències sense límits amb productes de proximitat de la zona del Penedès i ser un referent”, subratlla Jairo Alonso, Xef i propietari del restaurant Cantina Viladellops.

Els menús es dissenyen prèviament segons la quantitat d’assistents i tipus d’esdeveniment. De manera que prima l’excel·lència dels seus productes de proximitat i parteixen sempre de les receptes més tradicionals, oferint cuina d’autor de la mà del xef Jairo Alonso, que amb el seu esperit avantguardista innova dia a dia per oferir als seus clients aquest toc de màgia que el caracteritza i a un preu molt assequible.‘Cantina Viladellops Catering’ compta amb un servei molt personalitzat per gaudir de tot tipus d’esdeveniments i celebracions tant per a empreses com a particulars: comunions, casaments, aniversaris, esdeveniments especials, promocions, sopars i dinars d’empresa, còctels o menús a taula, aperitius i showcooking, activitats d’equip, convencions, jornades de treball, entre d’altres.

“L’exigència i determinació formen part del nostre ADN i elaborem una proposta gastronòmica a mida per a cada tipus de celebració, sigui per esdeveniments de grans dimensions o bé, per grups reduïts”, explica Borja Alonso relacions públiques i propietari del restaurant  Cantina Viladellops.En moltes ocasions es creu que els serveis de càtering estan només reservats per a grans celebracions, tanmateix, ‘Cantina Viladellops Catering’ és una gran opció per a qualsevol tipus de celebració o reunió social. Els diferencia la seva capacitat d’alternar amb tota mena d’esdeveniments siguin de gran envergadura o per a grups reduïts. Un bon servei, que, sens dubte, es dissenya en funció de les preferències i interessos de cada client, i que Jairo Alonso assessora personalment per prendre bones decisions.

A més, l’equip ‘Cantina Viladellops Catering’ s’encarrega de tot el procés, des del lloguer del lloc o l’elecció de l’espai entre els seus col·laboradors, del muntatge de tots els elements necessaris, el disseny i l’art floral, la coordinació de tot l’esdeveniment, fins i tot el personal més adequat perquè cada celebració sigui perfecta.

Tot això, en el marc idoni d’espais cobrint totes i cadascuna de les necessitats al lloc que es desitgi. Des d’un museu fins a un monument històric, un castell, uns cellers, cases singulars, masies, estadis esportius, centres comercials i paratges naturals, cases i jardins particulars, oficines i locals, entre infinites opcions per Catalunya i resta Espanya.

Borja, resumeix així la iniciativa, “continuem innovant i fem un pas molt més enllà amb el nostre servei de càtering per a tot el país, que vol obrir a tothom la porta a productes gastronòmics de màxima qualitat que són a més, part de la història gastronòmica del Penedès”.


Referent a ‘Cantina Viladellops Catering’

Cantina Viladellops és un restaurant que segueix la tradició culinària característica de la família Alonso del Pozo des de 1996, amb una proposta basada en l’enoturisme, a l’entorn incomparable del Penedès. Ara, els Gns. Alonso, han fet un pas més, amb ‘Cantina Viladellops Catering’ oferint serveis exclusius per a tot Espanya i de diferents temàtiques per a tot tipus d´esdeveniments i celebracions tant per a empreses com a particulars.

Una proposta culinària de proximitat, basada en el producte local i de temporada, amb tocs d’innovació portant l’essència de la cuina tradicional de la zona del Penedès a tots els territoris. S’encarreguen de tot el procés del càtering, des del lloguer del lloc o l’elecció de l’espai entre els seus col·laboradors, del muntatge de tots els elements necessaris, del disseny i art floral, la coordinació de tot l´esdeveniment, fins al personal adequat.

‘Cantina Viladellops Catering’: sempre partint de receptes que els il·lusionen per oferir aquest toc de màgia que els caracteritza.

Web: https://cantinaviladellops.com/    
Instagram: https://www.instagram.com/cantinaviladellops/  
Facebook: https://www.facebook.com/cantinaviladellops   
Direcció: Carrer Principal de Viladellops, 16 – Viladellops, Olèrdola 08734 BCN