DON JUAN TENORIO, ara musical (Teatre Apolo) del 18 de desembre al 6 de gener

image006

La nova versió que acabarà de trencar els esquemes de la comèdia

3 úniques setmanes al Teatre Apolo!

Aquest Nadal, les peripècies de Don Juan i Doña Inés arriben al Teatre Apolo amb el show més esbojarrat

Un espectacle de format únic a la cartellera barcelonina amb renovada diversió musical

Joan Pera i Lloll Bertran tornen amb la seva nova, particular i divertida versió de Don Juan Tenorio, que ja ha fet riure a milers d’espectadors, a partir del proper dimecres 18 de desembre al Teatre Apolo.

Seran 3 úniques setmanes, coincidint amb les dates nadalenques, durant les que el gran binomi de la comèdia catalana comptarà amb la col·laboració especial de Deparamo i el seu inseparable piano, que es sumarà a la festa del “divertimento” aportant la seva música i versions de cançons populars.

L’espectacle… Nou teatre, noves dates, nova versió: ara musical. La producció de Focus protagonitzada pels dos mestres de la comèdia catalana i puntals del panorama teatral dels últims anys: Joan Pera i Lloll Bertran.

Deparamo es suma en l’apartat musical amb versions de cançons populars que el Pera i la Lloll introduiran a l’espectacle aportant-li encara més dinamisme i diversió. Un músic amb show propi que no descansa en el seu camí per triomfar en la música, guardonat amb el premi a emprenedors del Fòrum Impulsa 2013.

La parella… Seguint la històrica estela d’humor de Joan Capri i Mary Santpere dels anys 70, Joan Pera ha fet la seva particular adaptació del Tenorio i també n’assumeix la direcció, a part de formar binomi artístic amb la Lloll. Ambdós pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle així com donar vida a una de les obres d’amor més impactants del teatre.

Tot i que ambdós actors han compartit escenari en nombroses ocasions, “Don Juan Tenorio” és el primer espectacle en el que formen binomi els dos sols. Un còctel explosiu amb Pera i Bertran en estat pur que garanteix rialles en aquesta comèdia d’alta volada que s’instal·la de nou a Barcelona. Deparamo en serà la novetat aquestes 3 setmanes nadalenques al Teatre Apolo.

Antecedents… Aquesta nova versió suposa l’evolució natural de l’espectacle després de l’increïble resposta del públic. Don Juan Tenorio, una versió molt zorrilla va tancar la temporada 2012/2013 del Teatre Condal reunint a 15.000 espectadors i ha estat de gira per Catalunya omplint totes la places on han actuat.

DON JUAN TENORIO

Del 18 de desembre al 6 de gener

Teatre Apolo / Barcelona

(Av. Paral·lel 59)