EL 21 DE MAYO LLEGA LA TERCERA EDICIÓN DE CRUÏLLA XXS

EL 21 DE MAIG COMENÇA LA TERCERA EDICIÓ DE CRUÏLLA XXS
  
 
 
Per tercer any consecutiu, però amb circumstàncies molt diferents, aquests propers mesos Barcelona tornarà a viure una nova edició de Cruïlla XXS, el cicle ideat per l’organització de Cruïlla a l’estiu de 2020, convertit ja en cita obligada per tots aquells que volen gaudir de la música en directe d’una manera diferent.
  Des de finals de maig fins al 22 de juny, Cruïlla XXS oferirà més de 20 concerts amb la gran novetat aquest any d’oferir una part de la seva programació de forma totalment gratuïta.
  Serà concretament el dia 21 de maig quan l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm obrirà les seves portes un any més a Cruïlla XXS presentant prop de dotze hores de música gratuïta, amb les actuacions de La Ludwig Band, Xarim Aresté, Oliva Trencada (amb Joan Miquel Oliver), Nico Miseria, Las Ninyas del Corro, Aqeelion, Carmen Xia, Chicxas Rosa, Juli Giuliani, Els Amics de Manel, Selma Bruna, Pocelam Ariox & Galgo Lento. Lal’Ba i La Tour de Carol.
  Si les actuacions a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm al Cruïlla XXS ja son un clàssic, el cicle no vol deixar de sumar nous espais on portar la millor música en directe i per això aquest any Cruïlla XXS inclourà dos concerts, també gratuïts, a Westfield Glòries, un espai únic a Barcelona- un centre comercial a l’aire lliure rodejat d’art gràcies a les escultures de Mariscal i diverses exposicions d’artistes locals.
  El dia 27 de maig, l’escenari Westfield Glòries viurà un dels concerts més esperats de la temporada, quan per celebrar el vintè aniversari de Delafé y las Flores Azules, Oscar D’Aniello i Helena Miquel tornaran a actuar a Barcelona per interpretar els seus temes més celebrats.
  L’endemà serà el torn de David Otero. L’artista ha demostrat sobradament que és molt més que l’exguitarrista de El Canto del Loco, i la seva carrera en solitari, tant sota el pseudònim “El Pescao” com a David Otero, el converteixen en un dels millors artistes pop en castellà.
  El mateix dia que Delafé y las Flores Azules actuaran a Westfield Glòries, el Poble Espanyol viurà el primer dels quatre concerts en aquest espai a Cruïlla XXS 2022 quan Mishima, la banda de Barcelona formada per David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra, presentaran el seu nou disc L’aigua Clara que es publicarà el 22 d’abril.
  Ja al mes de juny Leiva tornarà a Barcelona per presentar el seu nou disc que s’acompanya de l’anunci del Tour Cuando te Muerdes el Labio, presentacions que garanteixen un sòlid, aclaparador i èpic espectacle de rock en directe, capitanejat per un Leiva que irradia magnetisme i demostra perquè està en un moment cim de la seva carrera.
  El 22 de juny Wilco actuarà al Poble Espanyol de Barcelona com a part de la seva gira de presentació del seu últim disc, La banda americana liderada per Jeff Tweedy, per fi podrà portar a Barcelona el concert de presentació d’»Ode to Joy».
 
Entrades i més informació a concerts.cruillabarcelona.com
 
CAST
____________________________________________
________________________
 
 
 
EL 21 DE MAYO LLEGA LA TERCERA EDICIÓN DE CRUÏLLA XXS
 
 
 
Por tercer año consecutivo, pero con circunstancias muy diferentes, en los próximos meses Barcelona volverá a vivir una nueva edición de Cruïlla XXS, el ciclo ideado por la organización de Cruïlla en verano de 2020, convertido ya en cita obligada por todos aquellos que quieren disfrutar de la música en directo de una forma distinta.
  Desde finales de mayo hasta el 22 de junio, Cruïlla XXS ofrecerá más de 20 conciertos con la gran novedad este año de ofrecer una parte de su programación de forma totalmente gratuita.
  Será concretamente el día 21 de mayo cuando la Antigua Fábrica de Estrella Damm abrirá sus puertas un año más en Cruïlla XXS presentando cerca de doce horas de música gratuita, con las actuaciones de La Ludwig Band, Xarim Aresté, Oliva Rota (con Joan Miquel Oliver), Nico Miseria, Las Niñas del Corro, Aqeelion, Carmen Xia, Chicxas Rosa, Juli Giuliani, Los Amigos de Manel, Selma Bruna, Pocelam Ariox & Galgo Lento. Lal’Ba y La Tour de Carol.
  Si las actuaciones en la Antigua Fábrica de Estrella Damm en el Cruïlla XXS ya son un clásico, el ciclo no quiere dejar de sumar nuevos espacios donde llevar la mejor música en directo y por eso este año Cruïlla XXS incluirá dos conciertos, también gratuitos, en Westfield Glòries, un espacio único en Barcelona- un centro comercial al aire libre rodeado de arte gracias a las esculturas de Mariscal y diversas exposiciones de artistas locales.
  El día 27 de mayo, el escenario Westfield Glòries vivirá uno de los conciertos más esperados de la temporada, cuando para celebrar el vigésimo aniversario de Delafé y las Flores Azules, Oscar D’Aniello y Helena Miquel volverán a actuar en Barcelona para interpretar los suyos temas más celebrados.
  Al día siguiente será el turno de David Otero. El artista ha demostrado sobradamente que es mucho más que el ex guitarrista de El Canto del Loco, y su carrera en solitario, tanto bajo el seudónimo “El Pescao” como en David Otero, lo convierten en uno de los mejores artistas pop en castellano .
  El mismo día que Delafé y las Flores Azules actuarán en Westfield Glòries, el Poble Espanyol vivirá el primero de los cuatro conciertos en este espacio en Cruïlla XXS 2022 cuando Mishima, la banda de Barcelona formada por David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós y Alfons Serra, presentarán su nuevo disco El agua Clara que se publicará el 22 de abril.
  Ya en junio Leiva volverá a Barcelona para presentar su nuevo disco que se acompaña del anuncio del Tour Cuando te Muerdes el Labio, presentaciones que garantizan un sólido, abrumador y épico espectáculo de rock en directo, capitaneado por un Leiva que irradia magnetismo y demuestra porqué está en un momento cumbre de su carrera.
  El 22 de junio Wilco actuará en el Poble Espanyol de Barcelona como parte de su gira de presentación de su último disco, La banda americana liderada por Jeff Tweedy, por fin podrá llevar a Barcelona el concierto de presentación de «Ode to Joy» .
 
 
Entradas y más información en concerts.cruillabarcelona.com