FAIRFLY La Calòrica (Catalunya) DE L’1 AL 26 DE MARÇ- Teatre Tantarantana

FAIRFLY

 320b783b13f6b591849dc82b8df81be8_M
 

 

 

– EL CICLÓ (Cicle de Companyies Independents de Barcelona) –

FAIRFLY
La Calòrica (Catalunya)
DE L’1 AL 26 DE MARÇ

Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixéssim estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

En un intent desesperat de maquillar les xifres de l’atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, Govern i Mercat s’han unit per intentar demostrar que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de «cultura emprenedora». Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d’ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: «Surt a complir el teu somni» o «Sigues el teu propi cap». Tot i que – després de quasi deu anys de crisi – tots som conscient d’aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar: «i si el nostre somni es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?».

Després d’El Profeta (El Cicló 2016) i Sobre el fenomen de les feines de merda (El Cicló 2015), Fairfly és la tercera participació de La Calòrica dintre del Cicle de Companyies Independents en Residència del Teatre Tantarantana EL CICLÓ. Un espectacle sobre la bombolla de l’emprenedoria i sobre la distància entre allò que ens proposem i allò que acabem fent cada vegada que comencem un projecte col·lectiu.

Espectacle en català | Durada 80′

#ElCicló

Horaris sessions: De dimecres a dissabtes 21h – diumenge 19h

Preu taquilla: 21€ (20€ +1€ de gestió)

Descomptes!
Dia de l’espectador (Dimecres i dijous): 16€ (15€ +1€ de gestió)
Entrada web: 14€ (13€ +1€ de gestió)
Amics del Tantarantana: 12€ (11€ +1€ de gestió)

Nota: La resta de descomptes s’aplicaran sobre el preu base de 20€, sumant 1€ de gestió al preu resultant.