INSTINT PRESENTA ELS PRIMERS PROTAGONISTES DEL 2014: LLUIS LLACH, BONAVENTURA CLOTET I GERARD PIQUÉ

instint_400_01

INSTINT PRESENTA ELS PRIMERS PROTAGONISTES DEL 2014:

LLUIS LLACH, BONAVENTURA CLOTET I GERARD PIQUÉ

INSTINT, el cicle de conferències al teatre que tant d’èxit va obtenir l’any passat gràcies a la fórmula “coneixement + entreteniment”, inicia la programació del 2014 amb el cantautor Lluís Llach i el doctor Bonaventura Clotet, que s’afegeixen al ja anunciat futbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué.

Andreu Buenafuente i Albert Om –directors de les productores El Terrat i Dies Tontos que, juntament amb The Project, organitzen INSTINT– confirmen en l’acte de presentació al “Gran Hotel Havana” que INSTINT seguirà la línia engegada l’any passat, tenint en compte l’espectacular acceptació de públic, el ressò mediàtic i la destacada implantació en les xarxes, aconseguint reunir a més de 8.000 persones al voltant del coneixement, penjant en moltes ocasions el cartell de “sold out”.

Així, INSTINT mantindrà l’objectiu d’apropar al gran públic el pensament dels líders d’opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica. Les conferències versaran sobre temes d’alt interès exposats per veus de referència i introduïts per mestres de cerimònia ben coneguts per tothom. La diversitat i la qualitat dels ponents que han participat fins ara demostra el prestigi de la iniciativa, amb noms com Ferran Adrià, Eduard Punset, Teresa Forcades, Ada Colau, Albert Sánchez-Piñol, Xavier Sala Martin, Kilian Jornet, els germans Roca, Risto Mejide, Jordi Évole i Ana Pastor.

INSTINT té previst iniciar les xerrades el 3 de març amb Gerard Piqué i el periodista esportiu de Rac1 Joan Maria Pou, que debatran sobre la relació “Periodistes vs. Futbolistes”. El 7 d’abril Lluís Llach, presentat per Albert Om, parlarà ”Aprendre. De Verges a Palmarin”, una valoració de Catalunya i el món a partir de les seves experiències personals. El 19 de maig el doctor Bonaventura Clotet plantejarà l’interrogant “Com podem viure més anys?” arrel de les investigacions sobre l’envelliment que està desenvolupant a conseqüència del seu treball de recerca per eradicar la SIDA. El seu presentador serà Jose Corbacho.

Alguns dels noms que també han confirmat la seva presència al llarg del 2014, tot i no tenir encara data confirmada, són Albert Espinosa i Montserrat Carulla, entre altres.

El teatre BARTS acollirà novament els INSTINT durant aquesta temporada. Com en l’anterior edició, les conferències se celebraran preferentment en dilluns a les vuit del vespre.

El preu d’entrada a INSTINT és de 10€ + despeses de gestió. Les entrades per a les conferències de Gerard Piqué i Josep Maria Pou; Lluís Llach i Albert Om, i Bonaventura Clotet i Jose Corbacho, ja es poden adquirir a través de la venda online del BARTS www.barts.cat o bé a la taquilla de Barts.

“Esportistes Vs. Periodistes”

Gerard Piqué presentat per Joan Maria Pou

3 de febrer a les 20h – BARTS

Entrades ja a la venda

“Aprendre. De Verges a Palmarin”

Lluis Llach presentat per Albert Om

7 d’abril a les 20h – BARTS

Entrades ja a la venda

“Com podem viure més anys?”

Dr. Bonaventura Clotet presentat per Jose Corbacho

19 de maig a les 20h – BARTS

Entrades ja a la venda

Per més informació sobre les conferències programades i per veure els millors moments de la temporada passada d’INSTINT visiteu el web www.instint.tv.