ActividadesActualidad

La Casa Batlló presenta la nova visita nocturna “Nits de Lluna” i ofereix 15.000 entrades a 2 euros als residents de Catalunya

 “Nits de Lluna”, la innovadora visita nocturna de la Casa Batlló, és una experiència immersiva i a les fosques que permet redescobrir la màgia de la Casa.

 La Casa Batlló oferirà als residents a Catalunya 15.000 entrades a un preu simbòlic de 2 €. La reca ptació d’aquestes entrades es donarà íntegrament a la Fundació Barraquer. Barcelona, 18 de novembre de 2019.

La Casa Batlló presenta “Nits de Lluna”, una nova visita nocturna que s’estrena rà el proper 2 de desembre i durarà fins al febrer. Es tracta d’un viatge immersiu ple de sorpreses on la llum i la foscor esdevenen els protagonistes.

Els visitants es transformen en exploradors

Aquesta aposta creativa i innovadora s’assembla més a un espectacle o a un walk in show que a una visita tradicional. Quan tots els Museus tanquen les portes, la Casa Batlló obre a la nit perquè els visitants puguin sentir – se com a veritables exploradors a mb el seu kit de frontal i l’audioguia, i viure així el misteri de la nit. La Casa Batlló apaga els llums i juga amb la foscor per tal que la llum i el color adquireixin una nova dimensió i permetin redescobrir la màgia arquitectònica de la Casa.

La visita nocturna “Nits de Lluna” restarà oberta tots els dies a partir de les 20:30 h i oferirà un últim passi a les 22:30 h. La visita té una durada d’una hora i compta amb les intervencions artístiques i lumíniques a tota la Casa.


Promoció solidària d’entrades a 2 € per a residents

La Casa Batlló torna a celebrar el Nadal amb els residents a Catalunya amb creativitat i solidaritat, ja que posarà a disposició 15.000 entrades d’aquesta nova experiència a un preu solidari de 2 euros.

Totes les donacions es desti naran al programa “Mirem per tu” de la Fundació Barraquer, que té com a objectiu oferir ajuda oftalmològica a les persones sense recursos de la província de Barcelona. D’aquesta manera, la Casa Batlló torna a apropar – se aquest Nadal al públic local amb una experiència cultural única a un preu simbòlic i destinada a una causa solidària. L’any passat va oferir milers d’entrades als residents perquè poguessin gaudir de la Restauració durant tot l’any, una iniciativa que va tenir molt bon acolliment.

Per parti cipar en aquesta promoció, les persones interessades han d’apuntar – se a la pàgina www.casabatllo.es/promo/noches – de – luna.

Segons Gary Gautier, director general de la Casa Batlló: “Resumint, passem del diürn al nocturn com a espai de creació artística. El m isteri, la foscor i la nit són els ingredients bàsics d’aquesta nova visita dissenyada per a tots els públics. Un pla d’oci per aquest hivern que esperem que atregui i commogui el públic.”

Francesc Ballbé, director de la Fundació Barraquer: “Estem molt or gullosos de poder col·laborar amb la Casa Batlló, una de les icones culturals de Barcelona, i poder oferir assistència oftalmològica als col·lectius més vulnerables de la ciutat mitjançant el projecte Mirem per tu”.

Sobre la Fundació Barraquer

La Fundació Barraquer és una entitat sense ànim de lucre que facilita assistència oftalmològica a col·lectius vulnerables. Promou la salut ocular gràcies a campanyes de conscienciació i sensibilització, concedeix beques per a la formació d’oftalmòlegs i desenvolupa p rojectes d’investigació. Des de la seva creació el 2003, la Fundació ha atès a 60.000 pacients, ha entregat 24.000 ulleres i ha firmat més de 60 convenis amb altres entitats.

Sobre la Casa Batlló

La Casa Batlló és un monument de Gaudí que acull i promou e xperiències culturals, artístiques i sensorials amb la finalitat de sorprendre, emocionar i inspirar tothom a través de l’obra de Gaudí.

Aquest 2018, la Casa Batlló s’ha posicionat al número 6 dels premis Travellers’ Choice, entre “els 10 millors llocs d’ Interès turístic: Espanya”, que atorga Tripadvisor. La Casa Batlló s’ha convertit en un mite de l’art, l’arquitectura i el disseny universal de tots els temps i rep prop d’un milió de visites anuals. La visita general de la Casa Batlló inclou la SmartGuide , que permet viure una autèntica aventura del S. XX amb l’experiència immersiva de realitat augmentada.

A més, la Joia de Gaudí ha estat guardonada com a Monument Històric Nacional, 1969; Bé d’Interès Cultural per la Generalitat de Catalunya, 1987; Premi Europa Nostra per la conservació del Patrimoni, 2000; Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO, 2005; Premi IBOCC i Bureau Internacional de Capitals Culturals, 2008.