La fàbrica de creació La Escocesa, en el marc del cicle Altiplans, us convida a l’acció que Chica Parche realitzarà el proper dimecres 30 de maig a les 19h.

ACCIÓ DE CHICA PARCHE
  


Dimecres 30 de maig a les 19h

La Escocesa fàbrica oberta de creació analògica

C/ Pere IV, 345 – Barcelona

Entrada gratuïta

 cartell.cafetera

La fàbrica de creació La Escocesa, en el marc del cicle Altiplans, us convida a l’acció que Chica Parche realitzarà el proper dimecres 30 de maig a les 19h.

 

La posada en escena, que consisteix en l’escenificació d’una classe del grau de Comunicació i Indústries Culturals de la Universitat de Barcelona, contempla les següents accions: resumir l’aprenentatge d’un grau universitari; reflectir les idees adquirides durant el transcurs de la carrera; traduir i transportar tot aquest coneixement a diversos llenguatges; i, finalment, confeccionar la vestimenta adequada per accedir al món professional.

 

Chica Parche és l’alter ego d’una estudiant barcelonina. Una noia que compagina múltiples activitats a la vegada: grau universitari, treballar a mitja jornada, formar part del teixit associatiu del barri on es mou, petits monogràfics per enriquir el seu cosmos interior,… Chica Parche ha nascut d’aquesta rutina frenètica tot proclamant que té ganes de crear!