L’espectacle ASSASSINES, que va ser el guanyador del Premi al Millor Espectacle a la 22ª Mostra de Teatre de Barcelona estarà en cartell al Teatre del Raval del 21 de juny al 8 de juliol.

  

 

  JUNY/18 al TEATRE DEL RAVAL:

 

    ASSASINES – Espectacle guanyador de la 22ª Mostra de Teatre de Barcelona

 

 21246502_719711498227879_6154626745642529583_o

 

 

L’espectacle ASSASSINES, que va ser el guanyador del Premi al Millor Espectacle a la 22ª Mostra de Teatre de Barcelona estarà en cartell al Teatre del Raval del 21 de juny al 8 de juliol.

 

 

ASSASSINES

 

 

DEL 21 DE JUNY AL 8 DE JULIOL

Horaris: dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h. (El 29/06 la funció serà a les 22h)

Preu taquilla: 20€

Durada: 1 hora / Idioma: Català

Sinopsi:

Assassines ens parla d’un món de dones, del món de les dones d’avui en dia i de com s’ha arribat fins al moment actual. L’obra, que formalment no deixa de ser una comèdia-cabaret, ens exposa els trets més característics de la feminitat actual, tot posant-los en crisi i disseccionant-los fins al punt on l’anàlisi perd sentit. Tot això enmig de cançons, monòlegs, assassinats i bolsos de Louis Vuiton.

Repartiment:

Actrius: MAR ESTEBAN, AGNÈS ESQUERRA I PADI PADILLA

Música: MIQUEL ESQUERRA I JOAN COT

Autora: NÚRIA VIZCARRO

Direcció: JOAN M. ALBINYANA

COMPANYIA LA FLOR INNATA

La companyia La Flor Innata està formada per un equip de professionals de diversa procedència: teatre musical, dramatúrgia, música, direcció escènica, teatre de text, pedagogia teatral, etc. Els seus components van anar coincidint en diferents propostes artístiques abans d’ajuntar-se i crear el seu propi projecte: la posada en escena d’Assassines, espectacle en la línea del teatre-cabaret a on des de l’ironia, l’absurd i una gran dosi d’humor es posa en qüestió  el model de l’anomenat neofeminisme: dones del segle XXI,alliberades, protagonistes de la seva pròpia vida, però que, molt sovint, cauen en els esquemes d’uns comportaments conservadors.

Link a teaser: https://www.youtube.com/watch?v=Msrdaw9jpWw

GUANYADORA DEL PREMI AL MILLOR ESPECTACLE A LA 22ª MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA

Facebook: @LaFlorInnata

Twitter: @CiaLaFlorInnata

Instagram: @LaFlorInnata