ActividadesActualidad

La marca australiana BOUNCE inaugura el seu primer espai d’acció i aventura a Catalunya

La marca australiana BOUNCE inaugura el seu primer espai d’acció i aventura a Catalunya

 

 
Un enorme parc indoor de més de 7.000 metres quadrats amb 100 trampolins interconnectats, llits elàstics, elements d’aventura i borses d’aire.
 
 
La marca australiana BOUNCEinc (BOUNCE) ha inaugurat el seu primer parc de trampolins indoor a Catalunya. Un espai situat a la localitat de Cornellà de Llobregat amb el qual vol convidar a nens i adults, de 3 a 90 anys, a submergir-se en un món de ple d’adrenalina, aventura, llibertat i diversió.

 

Per a això, compta amb un espai de 7.000 metres quadrats amb més de 100 trampolins interconnectats, llits elàstics, elements d’aventura, borses d’aire i sales per a esdeveniments i festes en les quals els amants dels esports extrems, atletes, famílies, grups d’amics o principiants podran desafiar les lleis de la gravetat.

 

Pedro Afonso, Director de Màrqueting de BOUNCE a Iberia ha afirmat: «Estem molt feliços d’arribar a Catalunya i poder contagiar a tots els catalans el nostre esperit d’aventura, diversió i adrenalina. BOUNCE és un espai pensat perquè les persones puguin oblidar per unes hores les seves preocupacions posant a prova les seves habilitats de forma divertida i segura”. Afonso ha afegit: “En un món cada vegada més inactiu i socialment desconnectat volem inspirar moviment, expressió creativa i connexió humana. Sens dubte, és una experiència que no oblidaran mai, és impossible saltar un trampolí BOUNCE i quedar-se indiferent!”.

Imágenes BOUNCE