Teatro

L’habitació del costat (The vibrator play) del 19 de novembre de 2018 al 3 febrer de 2019

c44656f5-853c-4950-833e-171f0d766955

 

 

 

 

 

La Villarroel estrena L’habitació del costat (The vibrator play), la versió catalana de Joan Sellent d’In the Next Room, or The Vibrator Play de Sarah Ruhl, considerada un talent emblemàtic per al teatre modern nord-americà. Julio Manrique dirigeix aquesta nova producció de La Brutal i La Villarroel, una obra poètica i vibrant que compta amb una companyia extraordinària: Mireia AixalàIvan BenetAlba FlorejachsAdeline FlaunPol LópezCarlota Olcina i Xavi Ricart.

 

SINOPSI
Segona meitat del segle XIX, als afores de Nova York, durant l’anomenada “època victoriana”.
Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).
Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte a les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l’habitació del costat…