La pianista Yuja Wang actua a L’Auditori (9 de febrer)

La pianista Yuja Wang actua a L’Auditori

yuja-wang-palau-musica-piano

La jove artista xinesa, una de les pianistes més reputades del món, ofereix un recital en solitari el dia 9 de febrer

L’Auditori ofereix el dia 9 de febrer, a partir de les 20:30 h, un concert de la jove pianista xinesa Yuja Wang. L’artista de 27 anys és una de les pianistes més reputades internacionalment, havent actuat en la majoria de teatres i auditoris del món, tant en solitari com acompanyada d’algunes de les orquestres amb més prestigi: les de Nova York, Filadèlfia, la Filharmònica de la Xina, la de Londres o les orquestres de París i Tòquio, entre moltes altres. Wang és una de les artistes que formen part de l’exclusiu segell Deutsche Grammophon, especialitzat en música clàssica.

La pianista, que ja ha visitat la ciutat de Barcelona diverses vegades, actua en aquesta ocasió en solitari, amb un repertori que inclou obres clàssiques de Chopin, Scriabin, Balakirev o Schubert i Liszt, aquests últims amb les seves partitures conjuntes El cant del cigne i La bella molinera.

Yuja Wang

Dia: 9 de febrer, a les 20:30 h

Preu: Entre 10 i 48 €

Espai: L’Auditori

Més informació, clicant aquí
http://www.auditori.cat/ct/programacio/fitxa.aspx?idconcert=3203&title=L%27Auditori+YUJA+WANG&description=.&keywords=yUJA+wANG%2c+RECITAL%2c+PIANO%2c+AUDITORI%2c+BARCELONA&