La primera Lliga de Teatre de Barcelona del 25 d’octubre al 4 de gener

La primera Lliga de Teatre de Barcelona del 25 d’octubre al 4 de gener

lliga teatre

 

 

 

 

La Lliga de Teatre és un joc per equips. És una nova manera de gaudir del teatre en companyia. Aprendre sobre les obres que es van a veure i descobrir el teatre a través de preguntes i reptes.

Els equips inscrits han de veure 4 obres de teatre en diferents sales de Barcelona durant 4 jornades marcades pel calendari de La Lliga. El primer repte dels equips és no faltar a cap de les cites i, per tant, veure les obres. El segon repte és resoldre una sèrie de preguntes en el post-funció.

Per fer-ho, anirem tots junts a la sortida del teatre a seure en algun lloc proper a aquest, compartint el joc perquè entre tots el debat i els descobriments siguin més interessants. Segons l’habilitat i les respostes de cada equip es determinarà una classificació jornada rere jornada, que ens durà a resoldre qui serà l’equip guanyador de la Lliga de Teatre.

DUES LLIGUES

Per aquesta edició hi ha dues opcions de dates, i les jornades estan repartides entre octubre i gener

LLIGA 1

dimecres 25 octubre 20:30h

diumenge 12 novembre 12:00h

dimecres 22 novembre 20:00h

dimecres 3 gener 18:00h

LLIGA 2

dijous 26 octubre 20:30h

diumenge 19 novembre 12:00h

dijous 30 novembre 20:00h

dijous 4 gener 18:00h

 

PREU Inscriure’s a la Lliga de Teatre costa 60€ per participant. Aquest preu inclou les entrades i la dinàmica del joc.

 

JORNADA 1

Les Dones Sàvies – El Maldà

dimecres 25 octubre 20:30h I dijous 26 octubre 20:30h

 

JORNADA 2

Renard o el Llibre de les bèsties – Teatre Lliure de Montjuïc

diumenge 12 novembre 12:00h I diumenge 19 novembre 12:00h

 

JORNADA 3

Claudia – Teatre Nacional de Catalunya

dimecres 22 novembre 20:00h I dijous 30 novembre 20:00h

 

JORNADA 4

inTarsi – Mercat de les Flors

dimecres 3 gener 18:00h I dijous 4 gener 18:00h

 

SIXTO PAZ PRODUCCIONS

Formada per 5 individus no tots necessàriament lligats al teatre en els seus orígens, tenim clar que el teatre no és tan sols un art sinó també una forma de vida i, per tant, una activitat que ha de ser sostenible.

 

Creiem en fer un esforç constant i analític sobre la manera d’arribar al públic avui dia, considerant els sistemes de promoció clàssics quelcom caduc (si més no, en part). Així doncs una ocupació important de la nostra empresa és la de canviar les regles del joc. Hem confirmat que posant inventiva i, sobretot, fent partícip l’espectador en la presa de decisions, aquest respon venint, vehiculant el boca-orella en la direcció que desitgem i, fins i tot, comprometent-se amb l’espectacle de maneres insospitades.

Artísticament mai ens definirem. Som les nostres circumstàncies i, per tant, pretenem ser tan eclèctics com ho és la nostra realitat. Per això, sempre tendirem a treballar amb diferents grups humans que aportin riquesa i personalitat.

Ésser humà, emocions, actualitat i l’espectador com a obsessió.