L’ALMERIA TEATRE presenta l’exitós espectacle “EL LOCO Y LA CAMISA”, de Nelson Valente, de de l’1 a l’11 d’octubre

L’ALMERIA TEATRE presenta l’exitós espectacle

“EL LOCO Y LA CAMISA”, de Nelson Valente

El loco y la camisa 02_p

 

 

 

 

 

 

Dijous, 1 d’octubre, a les 22:00 hores l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64, Barcelona) estrenarà l’espectacle “EL LOCO Y LA CAMISA”, una obra de la companyia argentina Banfield Teatro Ensamble escrita i dirigida per Nelson Valente.

“EL LOCO Y LA CAMISA”, que la passada temporada es va representar a La Villarroel durant una setmana esgotant totes les entrades y aconseguint grans elogis per part de la crítica, torna en gira europea recalant, durant dues úniques setmanes, a l’Almeria Teatre, de l’1 a l’11 d’octubre.

L’obra, considerada tot un referent del teatre independent argentí actual, narra la història d’una família que amaga el seu boig de totes les maneres possibles. L’amaga del que hi ha fora i del que hi ha dins. Segons l’autor, “suprimir-lo seria ideal” i afegeix: “El boig es desenvolupa amorf i monstruós com un cos dins d’una cotilla. La seva habilitat – condemna és dir el que veu sense filtres”.

A partir de la cruïlla entre un naturalisme auster i depurat, i la construcció de personatges arquetípics, la dramatúrgia d’aquesta obra aborda diversos eixos temàtics que es van entrellaçant: la bogeria, la convivència familiar, la revelació de la veritat i la violència domèstica. La posada en escena disposa als espectadors dins l’espai de la representació, buscant aprofundir la proximitat del públic amb els actors i l’acció.