L’escriptora Amy Tan visita la Biblioteca Jaume Fuster (13 de març)

amytan

Dijous 13 de març l’autora xinesa conversa amb Antonio Lozano del seu nou llibre «La vall de la meravella», que trenca set anys de silenci

En el marc del cicle Parlem amb…, que organitza la xarxa de biblioteques públiques de la Diputació, la Biblioteca Jaume Fuster rep dijous 13 de març a partir de les 19 h la visita de l’escriptora xinesa Amy Tan. L’autora, nascuda als Estats Units, presenta la seva nova novel·la, on reuneix els ingredients que l’han feta popular internacionalment.

La vall de la meravella explica la història de tres generacions de dones que lluiten contra el destí que els ha tocat viure. La protagonista de la novel·la, la Violet, és la filla privilegiada de la madam nord-americana de la casa de cortesanes més presitigiosa de la ciutat. Quan la dinastia Xing perd el poder, la noia es veu forçada a separar-se de la seva mare i buscar el seu lloc entre dos mons, convertint-se així en una astuta cortesana que excel·leix en l’art de la seducció i la il·lusió.

L’autora de novel·les tan exitoses com El club de la bona estrella (1989) -que es va convertir durant més de setanta setmanes a les llistes dels llibres més venuts del New York Times-, La filla del curandero o Un lloc sense nom, explora de nou la identitat femenina i la relació entre les cultures oriental i occidental.

L’acte, organitzat amb la col·laboració d’Edicions 62 i Planeta, és d’accés lliure fins a completar l’aforament.