L’explosió còmica de Be God Is arriba a l’Offlavillarroel (a partir del 7 d´abril)

imageL’explosió còmica de Be God Is arriba a l’Offlavillarroel

La companyia Espai Dual presenta BE GOD IS, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual i genera una gran complicitat amb el públic. Aquest delirant i addictiu espectacle, que es representarà a La Villarroel a partir del 7 d’abril, crea un ambient en què les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. És així com es van esdevenint diferents números en els quals tres personatges muts -interpretats per Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre- interactuen en gags i petites històries sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val.

Les bases d’aquest addictiu espectacle són la musica, el teatre i el circ. BE GOD IS parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d’expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d’humor i amb pany musical, obren portes dramàtiques amb l’únic propòsit de fer gaudir a l’espectador.

SINOPSI
Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment… i ningú entén res. L’equilibri no es manté, un està sota el jou de l’altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai… Un xou addictiu, emocionant, delirant sense conservants ni colorants.

Be God Is Trailer – Espai Dual
Espai Dual a La Villarroel