Mallorca Gay Men’s Chorus (a partir del 27 de maig) Teatre Victoria

El Mallorca Gay Men’s Chorus presenta ‘Al desnudo’ al Teatre Victòria  

 

mmgc_400

 

 

 

 

 

 

 

Des de Mallorca, després de gairebé quatre anys actuant a l’illa, amb més de 70 actuacions i 18.000 espectadors, el Mallorca Gay Men’s Chorus actuarà per primer cop a Barcelona.

A partir del dissabte 27 de maig, el conjunt mallorquí s’instal·larà al Teatre Victòria amb ‘Al desnudo’, un espectacle que reuneix el millor d’aquests quatre anys de trajectòria. Durant dues hores, un cor de 30 persones amb músics en directe cantant i ballant i acompanyats només d’un piano, recorreran una selecció de temes de grans musicals: Naked Boys Singing!, Chicago, Sweet Charity, Avenue Q, Los Miserables… S’afegeixen més instruments a aquest còctel musical i faran un salt cap al glamour dels anys 40, 50 i 60, amb temes de Frank Sinatra, Nina Simone o Ella Fitzgerald, entre d’altres. I, com una gran explosió musical, dives (i divos) s’incorporen a la festa: Mónica Naranjo, Coldplay i Bruno Mars entre d’altres.

A més a més, la companyia del Barcelona Rainbow Singers – Coral de Panteres Grogues, que han acceptat la invitació per a sumar-se a aquesta gran festa i uniran les seves veus a les del MGMC dalt de l’escenari. El Mallorca Gay Men’s Chorus Basant-se en actuacions de cors ja existents a la resta del món (San Francisco, Los Angeles i Londres entre d’altres) un grup d’amics, provinents del món coral, es van animar a crear el mateix a la seva ciutat, el Mallorca Gay Men’s Chorus, compost íntegrament per veus masculines. Encara que la paraula «Gai» figura en el nom, no és una formació tancada només a homosexuals. Qualsevol home pot formar part de la mateixa, sempre que comparteixi passió, ganes de gaudir cantant i, com no, estigui disposat a col·laborar en totes les activitats i esdeveniments dedicats a ajudar i afavorir els drets humans i la integració (Dia dels Drets Humans, Dia de l’Orgull LGTB, Dia Contra el Maltractament a la Dona, Dia Internacional de la Lluita Contra la SIDA…).Mallorca Gay Chorus Festival irrumpe con vocación ‘internacional”

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Mallorca Gay Men’s Chorus

Dissabte 27 de maig a les 21h Teatre Victòria de Barcelona