EL TEST torna a la cartellera de Barcelona per aclamació del públic (del 24 de maig al 30 de juliol) Club Capitol

ESTRENA EL 24 DE MAIG · SALA PEPE RUBIANES DEL CLUB CAPITOL

 

big-grupbalana-test-400x570213

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què escolliries: 1.000 euros ara, o un milió d’aquí a 10 anys?

 de Jordi Vallejo
direcció Cristina Clemente

EL TEST torna a la cartellera de Barcelona per aclamació del públic

 

L’èxit de la passada temporada ha animat a l’equip de El Test a tornar a Barcelona. La sala Pepe Rubianes del Club Capitol acull a partir de dimecres 24 de maig l’òpera prima del guionista Jordi Vallejo. En aquesta comèdia Cristina Clemente dirigeix Sergio Caballero, Clàudia Costas, Carme Poll i David Vert en una singular proposta, aclamada per públic, xarxes socials i crítica.

Què escolliries: 1.000 euros ara, o un milió d’aquí a 10 anys? Aquest és el dilema a què s’enfronten l’Héctor i la Paula, un matrimoni amb problemes econòmics. El Toni, un bon amic de la parella, els planteja un test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual parella, una psicòloga molt reeixida i mediàtica. La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla molt senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar-ne deu més de cop. El que comença sent una cosa lògica, un simple test de personalitat, anirà a poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida.

La crítica n’ha dit: 

 “El botón rojo del éxito se ha activado en la Sala Muntaner con El Test, ópera
prima teatral del guionista Jordi Vallejo. La comedia reúne todos los alicientes
para tener larga vida”
José Carlos Sorribas El Periódico 

“’El Test, una comedia ácida que desafía a los espectadores a un juicio moral con el dinero como telón de fondo’
Albert Domènech La Vanguardia 

“En El Test nos encontramos con un texto ágil, una dirección ajustada y un Reparto perfectamente compenetrado. Los tres factores deberían ser exigibles a toda comedia que se precie, pero no siempre se conjuntan con tanta efectividad”
Jordi Doria ABC 

“Jordi Vallejo debuta al teatre en aquesta peça que li donarà moltes alegries. D’entrada, perquè el públic ja respon amb gran afluència des dels primers dies a la Sala Muntaner. És una comèdia, aparentment intranscendent, que parteix d’una juguesca ben innocent però que va convertint-se en la veritable raó crucial dels quatre protagonistes. La direcció de Cristina Clemente serveix per afinar bé les mirades i donar arguments i ombres en cada un dels actors”
Jordi Bordes Recomana 

«El Test es perfila com un dels èxits teatrals d’aquesta temporada”
El Núvol

INFORMACIÓ PRÀCTICA
El Test
Sala Pepe Rubianes del Club Capitol
Del 24 de maig al 30 de juliol
Horaris: De dimecres a dissabte a les 20:30 i diumenge a les 18:30h
Venda d’entrades: https://tickets.grupbalana.com/balanatickets_clubcapitol/es_ES/entradas/evento/6558