MORITZ, LA CERVESERA MÉS ANTIGA DE CATALUNYA, CELEBRA 160 ANYS (16 d´octubre)

 Moritz_600

 

 

 

 

 

El proper 16 d’octubre la ronda Sant Antoni s’omplirà de música, art, gastronomia i cervesa

El proper 16 d’octubre Moritz, la cervesera més antiga de Catalunya, vol celebrar els seus 160 anys formant part de la història de la ciutat organitzant una gran festa popular a la ronda Sant Antoni, davant de la Fàbrica Moritz Barcelona, des del carrer Muntaner fins al carrer Casanova. A la celebració no faltarà la música, els espectacles, l’art i la gastronomia.

A més, en motiu d’una data tan assenyalada, la cervesera oferirà una cervesa creada especialment per a l’ocasió. Des de les 11 del matí i fins a les 15h de la tarda la ronda Sant Antoni es convertirà en un espai on els assistents podran gaudir d’una gran festa amb 3 camions Moritz transformats en escenaris per a la ocasió i guarnits amb elements representatius de la història de Barcelona i de la marca. En aquests escenaris es farà un recorregut musical per la història de la ciutat a càrrec de Divinas i el seu espectacle de cabaret, la transgressió musical i teatral de la Always Drinking Marching Band, passant pels ritmes càlids de La Nave Bruja o el revival de grans èxits de De Mortimers i fins a arribar a l’actualitat amb Dj Hal9000.

La gastronomia i la cervesa no hi poden faltar i per aquest motiu, a més de les cerveses ja clàssiques Moritz, Moritz Epidor i Aigua de Moritz, també es podrà gaudir d’una creació única i exclusiva elaborada especialment per celebrar un dia tan rellevant. Una espectacular barra de més de 50m de llarg recorrerà la Ronda. La proposta gastronòmica arriba de la mà del xef amb estrella Michelin Jordi Vilà i fusionarà la cuina alsaciana (origen de Louis Moritz) amb la pròpia de la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona.

Els preus seran populars i els beneficis que s’obtinguin aniran destinats íntegrament a l’ONG del barri «De veí a veí» que ajuda a persones en risc d’exclusió.

Dia: diumenge 16 d’octubre

Hora: d’11h a 15h

Lloc: davant la Fàbrica Moritz.

Ronda Sant Antoni, 41

www.moritz.cat