enCantados amb l’empoderament inclusiu de Santa Salut i Alba Reche / enCantados con el empoderamiento femenino de Santa Salut y Alba Reche 15 y 16 de julio

L’empodarament femení també és inclusiu: Santa Salut i Alba Reche, amb llengua de signes al Share Festival
 El empoderamiento femenino también es inclusivo: Santa Salut y Alba Reche, con lengua de signos en el Share Festival

Els dies 15 i 16 de juliol, al Poble Espanyol de Barcelona, totes dues artistes comptaran amb la interpretació d’Aitor Pérez Rello i Anna Armadà Aguirre per a fer accessibles els seus concerts a les Persones Sordes gràcies a enCantados

Los días 15 y 16 de julio, en el Poble Espanyol de Barcelona, ambas artistas contarán con la interpretación de Aitor Pérez Rello y Anna Armadà Aguirre para hacer accesibles sus conciertos a las Personas Sordas gracias a enCantados

CAT: La primera cita serà amb la rapera de Sabadell Santa Salut. Els seus temes superen els vuit milions de reproduccions en plataformes digitals. Amb la seva música urbana i les seves lletres impactants, es va atrevir ja d’adolescent a obrir-se camí en un gènere dominat majoritàriament per homes. Tenia només setze anys quan va començar a compondre, inspirant-se en el rap més clàssic. I en el 2018 va sorprendre amb la seva primera demo, ‘Converses internes’.El seu últim disc, ‘Discòrdia’, és una estimulant mescla de flamenc, neo balada, drill i, per descomptat, rap.

CAST: La primera cita será con la rapera de Sabadell Santa Salut. Sus temas superan los ocho millones de reproducciones en plataformas digitales. Con su música urbana y sus letras impactantes, se atrevió ya de adolescente a abrise camino en un género dominado mayoritariamente por hombres. Tenía solo 16 años cuando empezó a componer, inspirándose en el rap más clásico. Y en el 2018 sorprendió con su primera demo, ‘Conversaciones internas’.
Su último disco, ‘Discordia’, es una estimulante mezcla de flamenco, neo balada, drill y, por supuesto, rap.


CAT: L’endemà, dissabte 16, estarem amb la valenciana Alba Reche. A la setmana de publicar la seva més recent i personal cançó, ‘Aquesta també vaig ser jo (vull acordar-me)’, va aconseguir les 150.000 reproduccions entre les plataformes de Youtube i Spotify. El tema suposa el segon avançament d’un EP que arribarà aquesta tardor. La popularitat d’Alba Reche es va desfermar arran del seu pas pel programa ‘Operació Triomf’, però els seus primers passos es remunten a quan era només una nena, entre els passadissos del seu col·legi d’Elx, la seva ciutat d’origen.

La cantant sempre s’ha mostrat compromesa amb causes com l’antiracisme, el feminisme o la comunitat LGTBIQ. El seu poder interpretatiu i la seva capacitat de transmetre i connectar amb el públic no passen desapercebuts. I sempre amb la tendresa i l’emoció com empoderades armes de combat davant injustícies de la vida i de l’ànima.

CAST: Al día siguiente, el sábado 16, estaremos con la valenciana Alba Reche. A la semana de publicar su más reciente y personal canción, ‘Esa también fui yo (quiero acordarme)’, alcanzó las 150.000 reproducciones entre las plataformas de Youtube y Spotify. El tema supone el segundo adelanto de un EP que llegará este otoño.
La popularidad de Alba Reche se desató a raíz de su paso por el programa ‘Operación Triunfo’, pero sus primeros pasos se remontan a cuando era solo una niña, entre los pasillos de su colegio de Elche, su ciudad de origen.
La cantante siempre se ha mostrado comprometida con causas como el antirracismo, el feminismo o la comunidad LGTBIQ. Su poderío interpretativo y su capacidad de transmitir y conectar con el público no pasan desapercibidos. Y siempre con la ternura y la emoción como empoderadas armas de combate ante injusticias de la vida y del alma.


SANTA SALUT & AITOR PÉREZ RELLO (LLENGUA DE SIGNES CATALANA) – 15 JUL – POBLE ESPANYOL
ALBA RECHE & ANNA ARMADÀ AGUIRRE (LLENGUA DE SIGNES CATALANA) – 16 JUL – POBLE ESPANYOL

El Periódico – Ciclo enCantados: los 5 próximos conciertos íntimos
TEBVist Televisió – Encantados, concerts accessibles per a persones amb sordesa
TV3 – Música per a persones sordes, amb Ramon Mirabet
Betevé- L’informatiu- Ramon Mirabet actua a enCantados, cicle amb LSC
El Periódico – La música és també per als sords